Er du klar til Erotic World ?

– Erotic World er klar til dig

Når Valby Hallen åbner dørene den 5. oktober venter tre dage med alt hvad sanserne kan begære indenfor sex og erotik. Mød blandt andet den nye sanselabyrint eller VAC RACK’en – en vakuum seng, hvor gæsterne på egen krop kan krybe i latexposen og mærke følelsen, når luften langsomt forsvinder…

Erotic World-messerne har markeret sig på Danmarkskortet, som det naturlige forrum for sex og erotik. I flotte rammer præsenteres hver gang et sandt orgie af sanselighed, lyst, begær og seksuel nysgerrighed. Sådan bliver det også, når Valby Hallen slår dørene op for Erotic World 5. til 7. oktober. Og som sædvanlig får publikum også denne gang et par gedigne overraskelser ud over det sædvanlige overflødighedshorn fra den erotiske verden.

VAC RACK’en er helt ny på messen, og skal nok udfordre messens store publikum. VAC RACK’en er dybest set en ramme af rør med en latex sæk monteret rundt om. Personen kravler så ned i sækken og derefter suges luften langsomt ud, så der opstår et vakuum. Personen bliver fuldstændig fikseret, og har ikke længere selv kontrol over situationen, hvilket giver helt nye muligheder i det seksuelle univers. Det er firmaet Homoware, der præsenterer VAC RAC’en, og en instruktør er selvfølgelig klar til at fortælle om de mange muligheder med VAC RAC’en og vejlede de gæster, som gerne vil prøve den.

I SANSE-LABYRINTENS små gange bliver publikum udfordret af både lysvirkninger og forskellige dufte. Her er mørke rum, og måske bliver det rigtig frækt. Alle sanser bliver stimuleret, og i mørket kan man føle sig frem med sin partner, selvfølgelig med respekt for de andre nysgerrige gæster.

Det populære SWINGER-miljø er en fast del af Erotic World, og i år er der endnu flere oplevelser. Hele området er frisket op, så gæsterne kan nyde klubstemningen på egen krop. Swinger Loungen er kun for par, men det er også muligt for singler og nysgerrige at få et indblik i swinger-verdenen. På messen er hyggelige omgivelser, renlighed og luksus i højsædet. Swinger-området er fristedet på Erotic World, hvor ingen blander sig i de voksnes leg.

 

Alle de andre publikumsfavoritter er selvfølgelig også på plads i Valby Hallen. De mange stande med sjovt, smart eller frækt sex-legetøj og lingeri – ledsaget af gode råd og vejledninger. Show-scenen med frække shows, lækker strip og endnu frækkere shows. Lækre mænd i Ladies Lounge kun for kvinder. LGBT-nyheder, Dirty Scenen, Gogo-dansere, Erotisk biograf og daglige foredrag om alt fra BDSM, til Tantra og Bondage.

 

Find hele programmet og køb billet på  www.eroticworld.dk.
Bliv dagligt opdateret: www. Facebook.com/eroticworld.dk

 

BILLETTER

Kan købes i forsalg hos TICKETMASTER
Billet: 139kr.
Parbillet: 199kr. (gælder for 2 personer)
Weekend b
illet: 159kr. (Giver fri adgang alle 3 dage)
Weekend parbillet: 219kr. (gælder for 2 personer – Giver fri adgang alle 3 dage)

Billetsalg i døren koster 200kr. for en endagsbillet.

Valby Hallen
Julius Andersens Vej 3
2450 København SV

ÅBNINGSTIDER:

Fredag 5/10 – kl. 14:00 – 01:00
Lørdag 6/10 – kl. 14:00 – 01:00
Søndag 7/10 – kl. 12:00 – 18:00

For mere information: www.eroticworld.dk & følg med på www.facebook.com/eroticworld.dk

 

PRESSE INFORMATION:

Billeder samt online presse tekster: http://www.eroticworld.dk/presse/
Billeder der frit kan bruges i artikler om Erotic World: https://goo.gl/n5T8uA

Presse kontakt: Dennis Møller[email protected]

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 1 =