erotic_world_udstillere_top

Foredrag, sanselighed og nye oplevelser

Foredrag, sanselighed og nye oplevelser

Engang var sex-messer kun for mænd. Sådan er det langt fra i dag, hvor kvinderne nærmest stormer Valby Hallen, så snart dørene slås op til Erotic World. Pigerne vil i dén grad være med, og i dag handler det derfor om meget mere end fræk striptease og sexlegetøj i lange baner. Lækre omgivelser, sanselighed, nye oplevelser og seriøse foredrag er blevet et hit.

 

De fleste ved godt, hvad der venter på Erotic World. Det tror de i hver fald. Sexlegetøj så langt øjet rækker, frække strippere og skummende fadøl. Og det er der selvfølgelig også i stride strømme, når Valby Hallen slår dørene op 5. til 7. oktober. Men i dag er messen meget mere end det. Pæne stande, lækre omgivelser og en mangfoldighed, der favner både mænd, kvinder, par, singler, heteroer og hele LBGT-miljøet har gjort messen unik. Og pigerne elsker de mange seriøse foredrag, der giver både nye opdagelser og ny inspiration.

Er du nysgerrig på JAPANSK BONDAGE & EROTISK BONDAGE, så er Seeker73 klar med tips for både begyndere og de lidt mere øvede. Hør om kunsten at binde, og den forførelse, der ligger i det. Japansk bondage og Erotisk bondage handler om intimitet, erotik, skønhed og selvfølgelig seksualitet. Foredraget blive ledsaget af en demonstration, ligesom publikum selv har mulighed for at prøve rebene og stille spørgsmål.

Samme Seeker73 kommer også med råd og anatomi-tricks til gedigne SPRØJTEORGASMER. Både swingerklubber og dameblade har nydt godt af hans store erfaring, og i år deler han igen ud af guldkornene på Erotic World. Hvad er det? Er det noget for alle? Hvor kommer det fra? Få svarene i Valby Hallen.

Fifty Shades of Grey fik pigerne endnu mere på banen, og på messen kan du høre meget mere om BDSM, der har mange flere facetter end i filmen. Pernille indvier de nysgerrige i DET SORTE UNIVERS. Hvad skal du overveje før et forhold? Sikkerheden, når der leges? Hvad er GO, og hvad er NO GO? Pernille har svar på det meste, og som sædvanlig kan publikum stille alle de spørgsmål, der er behov for

En anden velkendt skikkelse er seksualterapeuten Pia Struck, som på Erotic World har flere foredrag. Hos Pia kommer erotikken fra hjertet, der er højt til loftet og stof til eftertanke, når hun fortæller om ORGASMENS KUNST. Pia er både dybt professionel, men deler også gerne ud af egne og private erfaringer.

Og HVAD MED MANDEN. Mange tror, han har nået sit seksuelle klimaks med udløsningen, men det er langtfra. Jakob Kærgaard fortæller levende om mandens brede klaviatur af sanse- og bevidsthedsoplevelser. Se hele programmet på  www.eroticworld.dk.

 

Find hele programmet og køb billet på  www.eroticworld.dk.
Bliv dagligt opdateret: www. Facebook.com/eroticworld.dk

 

BILLETTER

Kan købes i forsalg hos TICKETMASTER
Billet: 139kr.
Parbillet: 199kr. (gælder for 2 personer)
Weekend b
illet: 159kr. (Giver fri adgang alle 3 dage)
Weekend parbillet: 219kr. (gælder for 2 personer – Giver fri adgang alle 3 dage)

Billetsalg i døren koster 200kr. for en endagsbillet.

Valby Hallen
Julius Andersens Vej 3
2450 København SV

ÅBNINGSTIDER:

Fredag 5/10 – kl. 14:00 – 01:00
Lørdag 6/10 – kl. 14:00 – 01:00
Søndag 7/10 – kl. 12:00 – 18:00

For mere information: www.eroticworld.dk & følg med på www.facebook.com/eroticworld.dk

 

PRESSE INFORMATION:

Billeder samt online presse tekster: http://www.eroticworld.dk/presse/
Billeder der frit kan bruges i artikler om Erotic World: https://goo.gl/n5T8uA

Presse kontakt: Dennis Møller[email protected]

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + four =