Invitation – presserundvisning på Erotic World

Invitation – presserundvisning på Erotic World

Fredag den 5. oktober slår Valby Hallen dørene op for tre dages Erotic World. I år kan du blandt andet opleve den perfekte sex-partner Samantha, og så er hallerne smækket med frække shows og spændende foredrag.  Allerede fredag fortæller sexologen Mette Justesen om de tabuer, der er forbundet med seksualitet og handicap.

Modeshow AnnexPressen inviteres til åbningen med en stor rundvisning af Dennis Møller og Miss Nuna fredag den 5. oktober klokken 15.00. (tilmelding: df@eroticworld.dk )

Fredag går det løs med tre dages Erotic World i Valby Hallen. Og allerede samme fredag den 5. oktober klokken 15.00 inviteres pressen til at opleve messen før de mange gæster.

Igen i år er Erotic World et overflødighedshorn af oplevelser, nyheder, foredrag og det ene frække show efter det andet.

Du kan blandt andet møde SAMANTHA, en helt ny sexrobot fra firmaet Date a Doll, som ikke kun kan indtage alle realistiske stillinger, men også har ”kunstig intelligens”. SAMANTHA kan reagere, svare, fortælle jokes og har faktisk et G-punkt.

Selvfølgelig er der også shows for enhver smag. Måske endda shows, du slet ikke vidste fandtes. Der er flere små scener, og på den store show-scene vil der alle dage være optræden af de mest sexede mænd og kvinder.

STRIPSHOWS, GOGO-DANSERE og EROTISKE FORESTILLINGER næsten uafbrudt. Der er FRÆKKE SHOWS og endnu FRÆKKERE SHOWS. LESBISKE SHOWS, MÆND/ KVINDER, og selvfølgelig DRAGSHOWS. Mandestrip mangler heller ikke, og i LADIES LOUNGE har pigerne endda alle herlighederne helt for sig selv.

Og så var vi lige ved at glemme DIRTY SCENEN, EROTISKE BIOGRAF og det nye VIRTUAL REALITY, der leverer sanselige oplevelser mellem de mange stande med sjovt, smart eller frækt sex-legetøj og lingeri – ledsaget af gode råd og vejledninger.

Du bliver nemlig også klogere af at besøge Erotic World. Hver dag er der nye og berigende foredrag om alt fra BDSM, til TANTRA, ORGASMENS KUNST, BONDAGE og tabuer omkring HANDICAP og SEKSUALITET.

Allerede fredag eftermiddag indtager 37-årige Mette Justsen scenen i sin kørestol. Mette er uddannet sexolog, men også handicappet af muskelsvind. I foredraget fortæller Mette blandt andet om de HOLDNINGER og FORDOMME, hun selv har oplevet, og hvordan fordommene kan overvindes. Publikum er velkomne til at stille spørgsmål.

Find hele programmet på  www.eroticworld.dk.

For presse tilmelding og yderligere oplysninger: Dennis Møller
E-mail: df@eroticworld.dk        Web: www.eroticworld.dk

 

Find hele programmet og køb billet på  www.eroticworld.dk.
Bliv dagligt opdateret: www. Facebook.com/eroticworld.dk

BILLETTER

Kan købes i forsalg hos TICKETMASTER
Billet: 139kr.
Parbillet: 199kr. (gælder for 2 personer)
Weekend b
illet: 159kr. (Giver fri adgang alle 3 dage)
Weekend parbillet: 219kr. (gælder for 2 personer – Giver fri adgang alle 3 dage)

Billetsalg i døren koster 200kr. for en endagsbillet.

Valby Hallen
Julius Andersens Vej 3
2450 København SV

ÅBNINGSTIDER:

Fredag 5/10 – kl. 14:00 – 01:00
Lørdag 6/10 – kl. 14:00 – 01:00
Søndag 7/10 – kl. 12:00 – 18:00

For mere information: www.eroticworld.dk & følg med på www.facebook.com/eroticworld.dk

 

PRESSE INFORMATION:

Billeder samt online presse tekster: http://www.eroticworld.dk/presse/
Billeder der frit kan bruges i artikler om Erotic World: https://goo.gl/n5T8uA

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + six =