LIVE LIFE – HAVE SEX !

LIVE LIFE – HAVE SEX !

Slip sanserne løs, øg din livskvalitet og mærk at du virkelig lever. Valby Hallen svinger dørene op d. 6., 7., 8. april og byder på et væld af stimulanslækkerier. Pulsen i Danmark er taget, og Erotic World har samlet udstillere, showdansere, terapeuter, hvis fokuspunkt er at tilfredsstille alle gæster.

Erotic World har samlet alt til krop, sind og sjæl.
Vi har håndplukket de bedste forhandlere i Europa med det absolut bedste sortiment og skabt et forum, hvor din horisont udvides og grænser rykkes.

Et væld af nyheder inden for remedier, accessories, legetøj og fræk, forførende påklædning, som branchens førende eksperter står klar til at overøse dig med viden og vejledning om, hvis du ønsker det. 
Videnseksperterne findes på Erotic World.
Sving forbi og mød den smukke miss NUNA, Danmarks mest sensuelle og forførende showartist, på hendes private stand, med privatundervisning i, hvordan du giver din partner en aften ud over det sædvanlige. Tænd lyset i soveværelset og lad din partner opleve din fulde essens – hvor sanser og stimulans er i højsæde.
Ren livsnydelse – det får du på Erotic World.

Da vi talte med Dennis Møller, sagde han selv: ”Vi har et helt fantastisk og virkelig gennemtænkt line-up til vores gæster her i foråret. Biografen er klar og med masser af plads. Ladies Lounge er udrustet med de vildeste shows og plads til mange flere. De frækkeste mænd står klar med et ønske – at servicere vores kvindelige gæster – drinks, flirt eller en fræk striptease – mulighederne er mange. Spaen og pigerne står klar til at give dig de lækreste, mest forførende shows, og så glæder vi os til at byde velkommen i Tantra Oasen, som er et nyt initiativ. Her kan vores gæster komme helt tæt på hinanden, sanse og udforske hinanden, og lære, hvordan de opnår helt nye symbiotiske og sensuelle højder sammen. -Det er livskvalitet. For hver gang vi holder Erotic World forsøger vi at favne flere, vi bliver ved med at sprænge barrikaderne. Vores gæster skal have det bedste og det lækreste, og for udviklingen kommer alle til gode. Jeg kan varmt anbefale at man stikker hovedet ind i foråret” siger Dennis, smiler for sig selv, og fortsætter: ”Vi har også noget helt unikt i år, hvor kun er fantasien sætter grænser. Virtual Reality, har nemlig gjort sit indtog, også her. Vi giver vores gæster mulighed for at opleve VR-intimitet, hvor de kan få lidt ”alenetid”, og nyde oplevelsen i fulde drag. Det jeg glæder mig mest over – ærligt – er, at vide, at alle – ALLE – vil blive stimulerede ved at besøge Erotic World her i foråret. Tror du ikke på mig? -så kom selv forbi og oplev den intime atmosfære, som du kun finder på Erotic World.”.

På Erotic World kan du endda også finde smukke, flotte og flirtende corsager, galla- og cocktailkjoler fra str. xs-6xl. Tag det på med det samme, eller til den næste festlige begivenhed.
Også LÁnnex kommer med bud på, hvad der rykker inden for fetich-couture, når den bare lige skal have en tand ekstra og med en opdateret sceneopsætning, får artisterne mere plads til at give publikum en ekstraordinær oplevelse, når de forskellige shows vælter over scenen.
Der er aldrig et kedeligt øjeblik og livsnydelse når helt nye højder, når Erotic World åbner dørene d.6., 7., d. 8. april. Du går ikke tomhændet derfra – det er helt sikkert.

 

BILLETTER

Kan købes i forsalg hos TICKETMASTER
Billet: 139kr.
Parbillet: 199kr. (gælder for 2 personer)
Weekend b
illet: 159kr. (Giver fri adgang alle 3 dage)
Weekend parbillet: 219kr. (gælder for 2 personer – Giver fri adgang alle 3 dage)

Billetsalg i døren koster 200kr. for en endagsbillet.

Valby Hallen
Julius Andersens Vej 3
2450 København SV

ÅBNINGSTIDER:

Fredag 6/4 – kl. 14:00 – 01:00
Lørdag 7/4 – kl. 14:00 – 01:00
Søndag 8/4 – kl. 12:00 – 18:00

For mere information: www.eroticworld.dk & følg med på www.facebook.com/eroticworld.dk

 

PRESSE INFORMATION:

Billeder samt online presse tekster: http://www.eroticworld.dk/presse/
Billeder der frit kan bruges i artikler om Erotic World: https://goo.gl/n5T8uA

Presse kontakt: Dennis Møller – [email protected]


FEMDOM” – “VIRTUAL REALITY” – ”EROTIC CINEMA” – ”SWINGER OMRÅDE FOR PAR” – ”SHOWBAR MED TOPLØS SERVERING” – ”INTERNATIONALE STRIPPERE” – ”DRAG QUEENS” – m.m.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 − 10 =