Pas på – Nu bliver det frækt

Er du klar til det lækreste, mest våde og pivfrække forår?


Erotic World giver dig alt, hvad du drømmer om, og også alt det, du ikke vidste, du havde behov for.

Vi rykker dig, dine grænser og udvider din horisont i takt med at du får den mest sublime oplevelse og får muligheden for at se, høre om og måske endda afprøve nogle af de nyeste, frækkeste og mest pirrende produkter.

Erotic World har samlet de lækreste og største brands i Europa, sat eksperter klar til sparring, så du kan få mest muligt ud af dine tanker, og lavet det vildeste og mest sexede line-up på de forskellige scener, der findes rundt omkring på messen.

Er du klar til at mærke hver en centimeter af din krop? –klar til at mærke blodet suse og give dig hen til en weekend fyldt med ren dyrisk nydelse? Så går du ikke forgæves på Erotic World i år.

Glory Holes er klar til at sikre servicering af alle, der tør afprøve det. Erotic Cinema inviterer dig indenfor til at nyde de hotteste film, der skaber den frækkeste og mest intime atmosfære, hvor safterne får frit lejde. De saftige mandlige strippere og go-go dansere samt hele messens samsurium af de lækreste og bedste – også spapigerne – vil give dig de vildeste og lækreste shows og en oplevelse for hele din krop. Swingerklubbens forårsunivers tager imod jer, så du og din partner kan udleve og eksperimentere med jeres seksualitet og give jeres erotiske fantasier frit slag.

Trænger du til ren underkastelse, er der rig mulighed for det – da du kan besøge ”FEMDOM”, hvor herskerinden pirrer og fortæller om ren underkastelse. – eller du og din partner kan lære en masse om erotisk binding, brug af forskellige piske, masker, latex og alt det, du ikke vidste fandtes. Tør du give dig helt hen til din partner?

I år, får du også som noget ganske særligt lov til at være ”tester”. Alle er velkomne og kan tilmelde sig til at få et produkt udleveret, teste det og give sin mening, vurdering af alt fra indpakning og forventninger, til dit eget førstehåndsindtryk, af hvad varen rent faktisk leverer, og naturligvis give det din ”rating” mellem 1 og 6. Testen af produkterne foregår naturligvis helt privat og interview optages.

Herudover har Erotic World også fremskaffet det nyeste og frækkeste inden for Virtual Reality i samarbejde med VRBangers, VRBTrans, VRBGay. Er du nysgerrig mht. hvad der rykker i fremtidens teknologi, så inviteres du forbi til at afprøve VR-briller, og føle at du selv er med i alt, hvad der sker i dit synsfelt. Hvis du stikker hovedet forbi messens Glory Holes, Ladies Lounge eller swingerklubben, er der rig mulighed for forløsning – kom bar’ du

Erotic World foregår naturligvis under handicapvenlige forhold og handicappede kan have ledsager med uden beregning mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort.

 

STED:
Valby Hallen
Julius Andersens Vej 3
2450 København SV
ÅBNINGSTIDER:
Fredag 6/4 – kl. 14:00 – 01:00
Lørdag 7/4 – kl. 14:00 – 01:00
Søndag 8/4 – kl. 12:00 – 18:00
BILLETTER
Kan købes i forsalg hos TICKETMASTER
Billet: 139kr.
Parbillet: 199kr. (gælder for 2 personer)
Weekend billet: 159kr. (Giver fri adgang alle 3 dage)
Weekend parbillet: 219kr. (gælder for 2 personer – Giver fri adgang alle 3 dage)

Billetsalg i døren koster 200kr. for en endagsbillet.

For mere information: www.eroticworld.dk & følg med på www.facebook.com/eroticworld.dk
Presse information:
Billeder samt online presse tekster: http://www.eroticworld.dk/presse/
Billeder der frit kan bruges i artikler om Erotic World: https://goo.gl/n5T8uA
Presse kontakt: Dennis Møller – df@eroticworld.dk

PRESSETUR

Dag: Fredag den 6. april 2018
Tid: Kl. 16.00 
Sted: EROTIC WORLD, Valby Hallen, Julius Andersensvej 3 – 2450 København SV 
Tilmelding skal ske på df@eroticworld.dk 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × 3 =