SHOW BAREN

Det er her de erotiske shows foregår; mænd med organer af stål og kvinder med drømme figurer, der elsker at vise deres kroppe frem.

Nye artister, show dansere og ikke mindst en hyggelig stemning i baren.

Her kan du nyde stripshows og erotiske forestillinger hele dagen lang. De mest sexede kvinder og mænd på scenen, sikrer forførende erotik på Erotic World messen.

Erotic World har i år de bedste internationale strippere, showdansere og artister. Der sikres alsidig, forførende og pirende fræk underholdning. Her fodres fantasien med visuelle indtryk, facinerende opbygning med kæmpe lysshows bar bakket op af de sprødeste toner fra højtaleren.

Musikken leveres af top DJs fra ind og udland.

Når artisterne indtager scenen, bliver stemningen drivende liderlig, drømmende og dejlig forførisk.

Her er muligheden for at opleve det de fleste drømmer om at se, så billetten til Erotic world, er en billet der lader dig rejse direkte ind i pirrende fantasier og shows, som du måske ellers ikke ville opleve. De frækkeste og lækreste kvinder og mænd giver dig de flotteste og liderligste shows. Når rummet emmer af safter, fyldes med erotiske toner, sensuelle bevægelser og hede fantasier, så kan ingen gå forbi uden at blive påvirket.

Drinks serveres af super charmerende fyrer og de frækkeste eventpiger i meget små kostumer samt der er topløs/nøgenservering.

Der vil hele tiden være shows på scenen så i kan nyde jeres drinks og musikken mens de frække sanser bliver stimuleret.