SHOW BAREN

Det er her de erotiske shows foregår; mænd med organer af stål og kvinder med drømmefigurer, der elsker at vise deres kroppe frem.

Nye artister, showdansere og ikke mindst en hyggelig stemning i baren.

Her kan du nyde stripshows og erotiske forestillinger hele dagen lang. De mest sexede kvinder og mænd på scenen, sikrer forførende erotik på Erotic World.

Erotic World har i år de bedste internationale strippere, showdansere og artister. Der sikres alsidig, forførende og pirrende fræk underholdning, fra hjertet, midt i salen, pumpende rytmer og lys, der strækker sig som en pulserende blodåre ud over frække bartendere, sexede, velskabte strippere, lækre produkter ved forførende stande og den rette vejledning, hvor fantasien fodres med visuelle og andre sanselige indtryk.

Erotic World har et mål – at få dine lyster i drift og give dig en oplevelse du sent vil glemme.

Musikken leveres af sublime DJs fra ind og udland.

Når artisterne indtager scenen, bliver stemningen drivende, drømmende og dejlig forførisk.

Her har du muligheden for at opleve det, de fleste drømmer om, så en billet til Erotic world, en billet, der lader dig rejse direkte ind i pirrende fantasier og shows, som du ellers måske ikke ville opleve. De frækkeste og lækreste kvinder og mænd giver dig de flotteste og mest inspirerende shows. Når rummet emmer, fyldes med erotiske toner, sensuelle bevægelser og hede fantasier, kan du ikke gå forbi uden at blive påvirket.

Drinks serveres af super charmerende fyre og de frækkeste eventpiger i meget små kostumer. Herudover er der også topløs og nøgenservering.

Der vil hele tiden være shows på scenen, så du kan nyde din drink og musikken, mens dine sanser stimuleres.