Smag erotikkens verden

FIFTY SHADES OF EROTIC

Danmarks største sex- & erotikmesse

Den 6. oktober går det løs. Endnu engang inviteres du indenfor i Valby Hallen til Danmarks største og frækkeste erotikmesse. Fra d.6. – d.8. oktober inviteres du til at deltage i et slaraffenland baseret på alt, hvad der rør sig inden for sex, erotik og samliv.

Allerede når du tager dine første, spæde skridt ind i den erotiske verden, vil du kunne føle, høre og dufte spændingen, der breder sig ved Erotic World. Fra hjertet, midt i salen, pulserer pumpende rytmer og lys, der strækker sig som en pulserende blodåre ud over frække bartendere, sexede, velskabte strippere, lækre produkter ved forførende stande og den rette vejledning. Erotic World har et mål – at få dine lyster i drift og give dig en oplevelse du sent vil glemme.

Du kan finde alt, hvad dit hjerte eller dine lyster kan begære. Uanset om du er til aromatiske olier, flirtende lingeri og uskyldigt legetøj eller om du hungrer efter de frækkeste intimshows, den pirrende, småforbudte Swinger Lounge, Glory Holes, der får dig til at sitre af spænding, eller er på udkig efter lak, læder, latex og intim piercinger, så har vi samlet det hele til dig. Du skal bare tage for dig af lækkerierne.

Udforsk dig selv og en verden, der byder på alt inden for frækt lingeri, legetøj og kostumer eller udvid din horisont ved at lytte og tage ved lære af de mange oplysende foredrag og fremvisninger samt frække, pirrende shows på scenerne.

“Dette er et fristed, hvor du helt diskret og anonymt kan bevæge dig rundt mellem foredrag, shows, vejledning og stande!”

”En ting er helt sikkert, kommer du til sex- og erotikmesse, får du en dag fyldt med spænding, inspiration, sex og erotik – alle kommer her med en delt nysgerrighed!” siger Dennis Møller, og fortsætter:

”Erotic World er for alle – lige fra den mere generte til den mere exhibitionistiske og sexglade!”

Vi har samlet en lang række spændende, nye og frække produkter fra fetish- og BDSM-miljøet, fundet frem til nogle helt spektakulære bondage demonstrationer, sørget for vanvittigt oplysende foredrag, stillet sexologer og swingerklubber til rådighed, samt sikret de mest frække og pirrende intimshows, der uden tvivl vil fange din opmærksomhed og bringe dine inderste dyriske instinkter frem – måske du endda slipper tøjlerne helt – det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Stikker du hovedet ind på de forskellige stande, er der også råd og vejledning til dig – hvem ved, det kunne være du lærte noget nyt om dig selv…

Ønsker du udelukkende at tilfredsstille din synssans og smagsløg, kan du diskret positionere dig i SHOW BAREN, hvor de frækkeste mænd med stenhårde lemmer og de lækreste kvinder og queens i overdådige kostumer garanterer erotiske shows dagen lang, til de sitrende, rytmiske toner fra DJ’ens mixerpult. Giv dig hen til sanselig stimulans, mens du nyder en fræk cocktail – vi har meget at byde på.

Eoritc World foregår naturligvis under handicapvenlige forhold og handicappede kan have ledsager med uden beregning mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort.

Stik hovedet ind, slip tøjlerne og oplev spændingen, med frække tilbud og smagsprøver på alt inden for erotikkens og sansernes verden.

Kommer du til Erotic World? – det er vi sikre på du gør…

Billetter

Kan købes i forsalg hos TICKETMASTER og giver adgang efterfølgende dage

Billet: 149kr.

Parbillet: 199kr. (gælder for 2 personer)

Billetsalg i døren koster 200kr. for en endagsbillet.

Valby Hallen

Julius Andersens Vej 3

2450 København SV

ÅBNINGSTIDER:

Fredag 6/10 – kl. 14:00 – 02:00

Lørdag 7/10 – kl. 14:00 – 02:00

Søndag 8/10 – kl. 12:00 – 18:00

For mere information: www.eroticworld.dk & følg med på www.facebook.com/eroticworld.dk

NYHEDER

EROTIC CINEMA” – ”SWINGER OMRÅDE FOR PAR” – ”SHOWBAR MED TOPLØS SERVERING” – ”PERSONAL SHOPPER” – ”INTERNATIONALE STRIPPERE” – ”DRAG QUEENS” – m.m.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *