Xet 3

Grundlæggende bondage, Agnes og MM, BDSM-foreningen Xet

Xet 2Det lette strejf af rebet mod din hud. Den hårde dominans i at stramme til. Befrielsen ved at overgive alt initiativ, og glæden ved at være i kontrol og bestemme alt. Den måde rækker af reb på de rigtige steder kan fremhæve erogene zoner, og få dig til at opdage alle dem du ikke vidste du havde.
Dette er alt sammen dele af bondage.

Helt grundlæggende handler det om at fiksere sin partner for at opleve og fremhæve et magtforhold i erotisk sammenhæng. Det kan være alt, fra helt simpelt at binde sin partners hænder, til smukke, komplicerede ophænginger der udstiller partneren og dennes sårbarhed. Der bruges primært reb, men andre materialer kan bruges efter behov og lyster.

bondageAgnes vil bruge MM til at vise og gennemgå basale bondager i reb.
Hvordan man lægger en håndledsbinding som hverken er for løs eller for stram – hvordan en brystbondage kan lægges så den forstærker kroppens naturlige sensitivitet – hvordan der kan arbejdes videre på disse basale bondager, som danner grundlaget for eksempelvis ophængninger og hele kropsbondager.
Der vil også blive gennemgået sikkerhedsforanstaltninger og hvad man skal være opmærksom på når man fikserer sin partner. Enkle procedurer og simple teknikker, som ikke desto mindre er vitale for at begge parter er trygge og sikre og kan give sig hen i den frække leg.

Tiden i BDSM miljøet

Xet 1Agnes har været i BDSM miljøet i 7 år. Hun har prøvet en del af grenene indenfor BDSM, men har fra starten af følt sig særlig tiltrukket af rebene og fikseringen. Hun har arbejdet med bondage både som den modtagende og som den udøvende part, men optræder efterhånden primært som den udøvende part. Hun har bundet på både mænd og kvinder og oplevet hvor forskelligt kroppe kan reagere på den samme bondage.
Agnes ser det som sin fornemste opgave at give sit ‘offer’ optimal nydelse, ro og tryghed. Ofte er det nødvendigt at træne en bondage inden man finder frem til lige præcis hvor stramme rebene skal være eller hvor de skal ligge – og på dette punkt især brillerer Agnes. Hun er helt fantastisk til at tilpasse sine bondager og teknikker til den krop hun binder på, og finder sin egen tilfredsstillelse i den ro hun kan se fremkommer i partneren i en vellykket bondage.

Kom og hør mere på Erotic World Odense, og kom forbi Xets stand på messen og få en snak.
Se show tider i program for Erotic World i Odense Congress Center.