Deltag i en BDSM workshop

Tag din partner i hånden og træd sammen ind i denne spændende verden.

Det er gratis at deltage i en af de lærerige og inspirerende workshops, hvor der vises samt i får selv mulighed for at prøve.

Her kan du tale med vejledere omkring hvilke ting man skal tænke over når man bevæger sig inde i dette univers samt hvad man evt. skal bruge af materialer.

Workshops er i området til venstre for scenen lige ved swingerklubben.

Der er også mulighed for at booke privat workshop, høre mere på SADISTENS TOOLBOX stand.

Der er også TANTRA workshops, se mere her https://www.eroticworld.dk/tantra-lectures/

HUSK messen er Torsdag, Fredag og Lørdag

Electroplay – This is the workshop for the beginner or anyone that is interested in the concept of electroplay. We will do a quick run through of different kinds of equipment which are suitable for electroplay, safety measures and how to go about it in order to make the whole experience pleasurable or if you like, painful. Playing with Fire – The destroyer of everything, fire, can be used to create new sensations and experiences. The process of destroying and creating is an everlasting circle in some BDSM play. During this workshop you get an insight into a hot topic, Fire play, and you will also get the possibility to try it out.
Nysgerrig på japansk reb bondage ?
Så er vores mini workshop lige noget for dig! Vi holder en begynder workshop der giver et lille indblik i hvad Shibari/kinbaku kan. Du/I vil blive guidede gennem et par basic bindinger af vores erfarende riggere. Medbring en model og evt. et par reb. Men! hvis du ikke har reb, kan disse købes til workshoppen (vi medbringer også lidt låne reb).

Flogger 1,0
Har du længe haft en flogger til at ligge som du gerne vil bruge, men ikke rigtig er kommet i gang med fordi du mangler inspiration til hvordan den kan bruges.
Så er her den helt rigtig mulighed for dig. en lille workshop hvor vi kigger ind i hvad en flogger kan og hvor den kan bruges. og vi slutter af med at vise hvordan man pisker en kvinde til Orgasme.

Der vil være flogger man kan låne

Nåle leg Endorfiner knap
Nåle er den hurtigste vej til Subspace, hvad er subspace ? det er en tilstand hvor man er påvirket af endorfiner i sådan et omfang at man har fornemmelsen af at man flyver eller svæver.
med en endorfine knap kan man styre kroppens udledning af endorfin også i dagene efter den er taget ud.
Det er en spændende teknik som giver nogle fede muligheder.
Alt udstyr vil være til rådighed sammen med en sikkerheds instruks

Singletail 101
Har du set Indiana Jones filmene og den pisk han bruger i dem ?
Her får du muligheden for at stifte bekendtskab med den og hvad den kan både som show pisk men også til smerter leg.
Der vil være piske til rådighed du kan låne så du kan få prøvet poppet
der vil primært være fokus til smerte legen og hvordan man undgår at skade nogen med den
Kom til workshop med Ropejam
Lær 2 lækre brystbindinger Tør I bruge en lille time med os for at lære lidt japansk bondage, så vil vi vise og lære jer 2 frække brystbindinger som kan bruges under tøjet når man evt skal på arbejde eller til en fræk aften i byen. Kom frisk og lad os inspirerer jer til at bruge reb på en anderledes måde.

 

 

Se programmer
KLIK HER