GoGO Dansere

Artisterne indtager scenen, og nu bliver stemningen drivende, drømmende og dejlig forførisk.

Show Scenen vil komme de smidigeste GoGo-dansere som vil give erotisk krydderi til dine øjne imellem de mange stripshows og erotiske forestillinger der er hele dagen lang.
Det er de mest sexede mænd og kvinder som sikrer forførende erotiske bevægelser på Erotic World.
GoGo-danserne vil også være på de små pop-up scener med polestænger, hvor de spreder hyggelig stemning.

Erotic World har i år de bedste internationale GoGo-dansere, strippere, showdansere og artister. Der sikres alsidig, forførende og pirrende fræk underholdning, fra hjertet, midt i salen, pumpende rytmer og lys, der strækker sig som en pulserende blodåre ud over frække bartendere, sexede, velskabte strippere, lækre produkter ved forførende stande og den rette vejledning, hvor fantasien fodres med visuelle og andre sanselige indtryk.

Erotic World har et mål – at få dine lyster i drift og give dig en oplevelse du sent vil glemme.

GoGo-dansens historie

Gogo-dans stammer fra de glade 1960ere hvor kvinderne dansede twist på bordene på natklubber i New York. Dette blev et stort hit blandt de andre gæster.

Idag forbindes GoGo-dans med erotisk underholdning i Sydøstasien især Thailand samt mange steder i USA.
På barer og natklubber hvor GoGo-dansere er en stor del af underholdningen, er det idag udviklet til erotisk pole dance hvor stripperstangen/Pole integreres i showet.

Det er ikke at sammenligne med den populære akrobatiske fitness sport, POLE DANCE, der er særligt populær hos kvinderne.