Skift dit forsidefoto
homowa
Skift dit forsidefoto
Erotisk legetøj & beklædning
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

På Erotic World messen vil Homoware vise lidt af sortimentet som de tilbyder i shoppen i Larsbjørnsstræde 11 Købnehavn K.

Homoware kommer igen i år på Erotic World.
Drengene tager en masse spændende produkter med, blandt andet de eksklusive super-bløde dildoer og plugs fra Topped Toys.
Vi har også en masse nyt Puppy gear med, og hvis du går og leger med tanken om at udleve din indre puppy kan du tage en snak med vores pups på standen.
Sidst men ikke mindst kan du prøve vores vacuum-tårn, så kig forbi og spørg os hvis du skulle have lyst til at prøve det.

Der er mulighed for at se det store udvalg i dildoer fra Dark Crystal, som ikke er lyserøde og med plys, men er mere til den maskuline side i sort eller clear. Der vil vises udvalg af varerne fra MisterB shop in shoppen, som fører et stort udvalg af læder beklædning, såsom bukser, jakker, chaps, og harness. Endvidere er der fokus på anal sex, rengøring før anal sex, og ikke mindst glidecreme til netop anal sex. Hvis man ikke skulle kunne spørge en homo om anal sex, hvem skulle man så spørge. Homoware har Skandinaviens største udvalg af glidecremer, og der er noget for en hver smag, mest uden smag.
På messen vil Drengene vise også vise deres store udvalg af måske Danmarks fedeste elektro frem og der bliver mulighed for selv at prøve at komme i støddet.

Mere om Homoware
De seneste 17 år har homoware.dk været online, og har vokset fra at være en lille
regnbue-shop i starten, til i dag at fagne bredt og mangfoldigt.
Produktsortimentet er udvidet til også at indeholde bl.a. sexlegetøj, glidecremer,
kondomer, velværeprodukter sexmaskner samt fetish-gear.

Homoware er blandt Danmarks ældste stadig
eksisterende webshops. Den startede tilbage i år 2000, hvor tingene kørte lidt anderledes end i dag.
Dengang bestilte man og fik tilsendt giro-kort, og først efter indbetalingen, blev varen fremsendt.
Der er sket meget siden da, og især på hastigheden. I dag skal du blot betale online inden kl. 18:00, så sender vi din bestilling samme dag, og du har den typisk allerede dagen efter.
Gennem tiden, har 3 homoseksuelle par ejet Homoware. Fælles for dem alle, har været en drivkraft til at give de homoseksuelle og andre et sted, hvor man kan købe kvalitetsprodukter til en lav pris.

Valby efterår, Valby forår, Randers
Billede
Billede 2
Virksomhed
Homoware
Larsbjørnsstræde 11, kld
1454
København K
Danmark
33188013
Video
Information
Oprettet 21. september 2015

2 replies

Kommentarer er lukkede.