Skift dit forsidefoto
Sadistens
Skift dit forsidefoto
SM udstyr
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Hos os finder du alt i BDSM udstyr både hvis du en helt ny og hvis du er øvede, Vi har stor fokus på piske og slagredskaber som fremstilles på eget værksted og er udviklet til at kunne mere end bare at gøre ondt.
Vi sætter en stor ærer i at kunne råde og vejlede vores kunder.
Ud over det vil det på standen være shows med hvor kvinder bliver pisket til orgasme, med strøm og lidt bondage.

Se SM intro video her
https://goo.gl/h2PYRF

Sadistens Toolbox er Danmarks største producent af SM udstyr.

Vores SM udstyr og diverse andet bliver produceret ud fra Sadistens lange erfaring med sm legetøj. Alle varer er afprøvet, så vi står inde for det vi laver og ved at det virker samt er i topkvalitet. Vi står inde for kvaliteten af hvert eneste produkt og skulle dit produkt få fejl og mangler i en tidlig periode, står vi altid til rådighed, for at hjælpe dig med en løsning samt lappe produktet.

Vi har et bredt udvalg af SM udstyr og er specialister i at opnå slagkraft samt udforske nye metoder, effekter og virkninger. Vi er altid på jagt efter nyt kvalitetslæder, som er behandlet på nye måder og derfor også giver en helt ny oplevelse, når du benytter sm udstyr med din udkårne slaveinde / slave.

Når det kommer til bondage, er det også noget vi har gjort meget ud af, at gøre til noget lækkert. Vi producerer derfor også bondage legetøj i en top kvalitet, som giver den ekstra nydelse som vores sm udstyr kan tilbyde.

Valby efterår, Valby forår, Randers
Billede
Billede 2
Virksomhed
Sadistens Toolbox
Frederiksgade 14D
7800
Skive
Danmark
34418284
Video
Information
Oprettet 28. august 2017

2 replies

Kommentarer er lukkede.