DM I STRIP PÅ EROTIC WORLD

DM i strip vil i 2016 blive afholdt i forbindelse med Erotic World i Valby Hallen 8. – 10. april. Du kan tjekke DM deltagerne ud her på siden.

Oplev vores helt store program af Strippere til EroticWorld.
Vi byder på de flotteste modeller af både mænd og kvinder.

Afviklingen af DM i strip vil foregå fredag 8. april – kl. 17.00-21.00.
Afviklingen af DM i mandestrip vil foregå lørdag 9. april – kl. 16.00-19.00

Pige- og mandestrip, samt erotiske oplevelser hele weekenden i Valby Hallen 8-10 april 2016.

Husk at købe billet i forsalg og kom først ind eller køb den i døren.
Du kan finde vej til EroticWorldValby Hallen i valby hallen her.

Ønsker du at tilmelde dig som deltager til DM i Strip så klik her.

Mandestrippere

Pigestrippere

DM I STRIP

Tidligere vinder af DM i strip - miss chachaDanmarksmesterskaberne i strip hed tidligere “Miss Nude” og har ifølge Wikipedia været afholdt siden 1997.

I 2016 vil DM i strip være for både kvinder og mænd. Stripkonkurrencerne afholdes på Erotic World Messen i Valby Hallen.

Kvindernes strip konkurrence afholdes fredag den 8. april, og mændenes DM i strip konkurrence afgøres den 9. april. Der er præmier til de 3 bedste kvinder, og de 3 bedste mænd. Der er regler for hvordan DM i strip skal foregå. Du kan læse reglerne her.

Som med alle andre konkurrencer, er det dommerne der afgør, hvem der vinder. Dommerne har naturligvis en hel masse viden om strip, men en stor del af konkurrencen afgøres også af strippernes evner til at overbevise dommerne om at de har det største erotiske output

Alle kan tage tøjet af, men når DM i strip løber af stablen, så er der tale om mere end bare at tage tøjet af. Der er helt klare forventninger til stripperne om hvad de skal levere. Eller måske mere hvordan de skal levere. DM i strip er ikke en sport, men kan måske ses som et kunstnerisk udtryk. Stripperne bruger deres kroppe til at udtrykke deres tanker og fantasier – på samme måde som malere, skulptører og dansere udtrykker sig. Hvis du gerne vil deltage i DM i strip, så læs mere om hvad der forventes af dig.