” Det dyriske menneskedyr”

Tænker du over at vi rent faktisk er et dyriske menneskedyr? 

I de senere år er bl.a. parforhold, single livet været svært. Flere forhold bliver opløst og det er svært at agere i singlelivet. 

Single livet er ikke nemt at navigere i og vi afkræver den anden en masse samt viser vi kun de facader vi ønsker at skulle være synlig og når det hele kommer til noget er man ikke det menneske man udgav sig for. Vi konkurrer med det dyriske menneskedyr. 

I Parforholdet tager hverdagen energien, arbejde, børne men også de daglige rutiner, vi falder alle i disse huller. Men husker du dit indre dyriske menneskedyr?   

 

Vi kender den alle, vi finder os selv stenen på sofaen til en film fra Netflix og vågner klokken lort for at vælte i sengen, endnu en dag i rutiner og vanernes magt.  Når jagten er landet, kæreste er trukket i land og forholdet er kørt ind på rutinerne, lukker vi ned for alle de der ting der stimulere os på kryds og tværs, kvinderne glemmer at ligge det behagelig undertøj og der går ”sloggy” magelig undertøj i den. Men hvad nu hvis jeg siger at du kan friste dit dyriske menneskedyr ved at ændre på den vane og købe lidt pikant undertøj?  

Som kvinde tænker du over at bruge lidt lækker tid på dig selv, med lidt lækkert undertøj? Hvor tit har jeg ikke hørt det kan ikke betale sig fordi jeg synes ikke det er behageligt at gå i. Mænd er visuelle og ønsker at der bliver kredset for deres visuelle sanser.

Om du er single eller i et parforhold så er det vigtig at du som kvinde/ mand kræser for det visuelle indtryk, du er selv med at slukke/tænde det dyriske menneskedyr i den anden part. 

Vores menneskedyr bliver bl.a. stimuleret af forskellige ting som: nøgle stimuli, farver, fænomener osv. hvilket er forskelligt fra menneske til menneske. 

Kvinden skal elskes for at have sex og manden skal have sex for at følge sig elsket. Ansvaret ligger der ved den enkelt selv.  

Få forståelse for dit dyriske menneskedyr og kom og høre foredraget om dyriske menneskedyr af  sexolog Scarlett Jørgensen.