Fetich & Kinks – stå ved din seksualitet

Hvem ville du være, hvis du var sådan en der ikke skammede dig over din seksualitet?

Med udgangspunkt i sin egen fetich for jeans, fortæller sexolog Michael Fray om seksuelle feticher samt den udvikling han selv oplevede, da han startede med at stå ved sin egen seksualitet.

Du tages med på en rejse, fra det sted i barndommen hvor Michaels fetich opstod, hen over hans tre forliste ægteskaber, til den dag hvor han indså at han godt måtte tænde på lige det han havde lyst til – og nu ved hvorfor han gør det.

Du vil:

  • Få viden om hvordan en fetich opstår
  • Kende forskellen på fetich og kinks
  • Få større selvindsigt
  • Blive inspireret til at undersøge hvor dine egne lyster kommer fra
  • Få modet til at stå ved din egen seksualitet
  • Få vejen til mindre skam og mere lyst

Ikke dårligt på bare 45 minutter…

Michael er certificeret sexolog og parterapeut, foredragsholder, podcaster og forfatter til bogen “Ekskoner fra Himmelen, Helvede og Hørsholm”.

Michael underviser på Joan Ørtings sexolog master class uddannelse i blandt andet skam, og i at fortælle (og stå ved) sin seksuelle historie.

På egen krop har han erfaret hvordan det er at have en seksualitet som føltes skamfuld og forkert. Ved at turde lære sig selv at kende, fandt han ud af hvor hans fetich kom fra og hvad den i virkeligheden repræsenterede. I dag er Michael lykkeligere end aldrig før og han lever et frit og autentisk liv.

Michael Fray holder foredrag i ARENA Randers og Valby Hallen – København.

Se foredrags/workshop program