Klub Nawa

Klub Nawa – Kinbaku, Shibari og free-style bondage i Århus

Klub Nawa, fortæller kort om Bondage/Shibari og giver dig Klub Nawamulighed for at få en snak med både modellen der bliver bundet på og riggeren der binder, efter showet både fredag og lørdag.

Her kan du høre lidt om hvilke muligheder netop du har for at få dine egne oplevelser i den Aarhusianske klub der lærer almindelige danskere at bruge reb på en sensuel, intim og smuk måde der kombinerer det tætte og nære og sanselige med det mulighederne for at gøre det på en sikker måde.

 

Hvem er Klub Nawa:

Klub Nawa er en rebklub i Aarhus – et sted for udfoldelse, vidensdeling og læring, hvor såvel Shibari, Kinbaku og free-style bondage stilarter er hjerteligt velkomne.

Japansk Bondage i nutiden

Der er efterhånden kommet mange indgangsvinkler til at binde, så det er en god idé at afstemme med sin Klub Nawarebpartner, inden man starter. Det er meget vigtigt, at der imellem rigger (den som binder) og modellen (den som bliver bundet) er en god kemi. Dette gør det nemmere for begge parter at gå ind i oplevelsen og for alvor mærke hinanden. Det kræver ligeledes komplet tillid at lade sig binde af et andet menneske, da det er meget intimt, og har en enorm styrke i forbindelse med båndet imellem de to. Ofte bevæger man sig ind i en “mental bobbel”, hvor det føles som om, at kun er de to parter, der eksisterer. En bobbel der er fyldt med følelser, intensitet og intimitet.

Mange bruger bondage til afslapning – både i psykisk og fysisk forstand – men det handler som sagt stadig utrolig meget om kemi, tillid og ansvar. Når man er bundet, har man ikke andet valg end at fralægge sig alt kontrol og lade sig dominere. Dette gør, at nogle kan få lov til give slip på sig selv og slappe helt af, da de ikke har andet valg, hvilket giver en meditativ effekt, som gør, at man for en stund kan koble fra.

Når man bliver bundet, udløser det endorfiner og andre hormoner, resulterende i at man kan komme i en tilstand som dybest set minder om trance.

En anden måde at binde på er, hvor man skaber et kunstværk med sine reb og sin model. Og man kan i den forbindelse lave nogle helt fantastisk smukke mønstre og former.

 

Læs mere om KLUB NAWA.

klubnawa