Unique Lady 2

Foredrag med Unique Lady

Unique Lady’s Michelle Corydon deler ud af sine erfaringer og viden inden for BDSM verden.
Bliv inspireret af hendes foredrag der kan opleves på Erotic Worlds Dirty scene.Unique Lady

Hjælp – Jeg er kinky….

Interaktivt brevkasseindlæg, der sætter fokus på det at være kinky. En hurtig peptalk om måder at bekende kulør, om det at være kinky og som slutter af med spørgetime og en hurtig udfordring.

Blowjobs, deepthroat og Gagging i dominans

– Sådan Har du en underkastet, der har svært ved de orale glæder? Så er det nu vi sætter fokus på den gode oralsex. Et foredrag om blowjob træning, om udfordringer og vejen til et succesfuldt blowjob uden at maden kommer op.

Pep soveværelset op med Fifty Shades dominans

Vi starter fra 0 og får styr på alt det, du skal vide, når der skal dominans i forholdet. Der øses ud af gode råd og viden, lige til at tage med hjem.

Smerternes verden

– Forstå og leg med smerter Det kan være svært at forstå, hvordan et menneske kan tænde på noget, der gør ondt. Fokus bliver sat på, hvad smerter helt konkret er, så du måske forstår hvorfor din partner reagerer med nydelse på smertepåvirkning. Du får også inspiration til, hvordan du leger med smerter på en sikker måde, uden at gå over din partners grænser og skabe en “farlig” situation.

Se i programmet for den by du ønsker st besøge hvornår Unique Lady er på scenen.

Unique Lady 2BDSM skal gøre ondt…

BDSM er som en buffet – du kan lægge det på din tallerken der giver dig apetit. Elementer som leg med sanser, reb bondage, psykisk dominans og ja – mange flere ligger indenfor BDSM.

S/M er teknisk

Bestemt ikke. S/M er kun så teknisk, som du selv gør det til…

BDSM udøvere er fortabte, skadede sjæle

Blandt BDSM udøvere findes direktører, læger, psykologer, forretningsdrivende, arbejdere – ja faktisk mennesker fra alle samfundslag. BDSM kan ikke kædes sammen med en undertrykt personlighed. Kun i legen er man underkastet. Hvordan man ønsker at leve sit lig, skal være op til en selv.

 

Læs mere om Unique Lady på www.uniquelady.dk