Det kan være svært at starte på BDSM. Især dét, at blive en god Dominant, kan være svært – for man vil SÅ gerne tilfredsstille, vise pondus, respekt og gøre det spændende for sin partner. Kom med til fordraget på Erotic World og få gratis tips og viden om det, at være en god Dominant. Christian fra SMRS.dk holder fordraget alle dage på messen.

For at blive en bedre Dominant, skal vi have lavet en bedre version ad dig selv. Det er langt sværere end det ser ud til og er ikke noget der sker fra den ene dag til den anden. At være en god Dominant er meget mere end at svinge en pisk – det er selvudvikling, grænseoverskridende men samtidig utrolig spændende. Hvordan gør man så det? Hvilke problemstillinger kommer du ud for? Og hvordan kommer du derhen hvor du gerne vil være? 

Oplægget er for dig der er Dominant og drømmer om at tage styring, komme ind i rollen og vide hvad du skal arbejde med. Har du været single Dominant længe og undrer dig over hvorfor du stadig er det, kan fordraget hjælpe dig med nogle værktøjer, som der måske giver dig bedre chancer for at finde en partner.

  • Bygge en bedre udgave af dig selv
  • Problemstillinger du kommer ud for
  • Mindsettet som Dominant
  • Hvordan man arbejder med sig selv
  • Hvordan en god Dominant bør opføre sig

Fordraget afholdes af Christian Paul, der selv er Dominant og BDSM-udøver og indehaver af smrs.dk