GRATIS PERSONAL SHOPPER

STÅR DU og SAVNER EN PERSONAL SHOPPER?

En der kan hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige for dig og til dig? Så læs trygt videre

Til weekendens messe i København har Erotic World allieret sig med den førende nordiske sexlegetøjsekspert. Fredag og lørdag vil danske JoanB hjælpe, vejlede og agere personal sexlegetøjs-shopper for en række af messens besøgende.  

I år skal folk gå fra Erotic World mere oplyst og bedre vejledt end nogensinde tidligere.

Samtidig skal man have visheden om, at det eller de stykker sexlegetøj, man har købt under besøget, passer ens behov bedst muligt.

For at dette bedst kan lade sig gøre, har messen engageret en af Europas mest erfarne, vidende og ikke mindst uafhængige sexlegetøjseksperter, danske JoanB, der fredag og lørdag vil hjælpe besøgende med de helt rigtige sexlegetøjs-valg.

42-årige JoanB har beskæftiget sig med sexlegetøj og seksuel sundhed i snart 20 år, hvor hun har testet, anmeldt og skrevet om tendenser, udvikling og nye produkter på det danske og internationale marked for sexlegetøj.

Du har sikkert hørt begrebet ”personal shopper” flere gange og de fleste sætter det i kombination med bl.a. lingeriafdelingen i Magasin, hvilket heller ikke er helt fjernt fra det, Erotic World tilbyder deres gæster ved denne erotikmesse.

Messens ”personal shopperJoanB, kan være en overraskende kærkommen hjælp for dig, da hun ved hjælp af at stille de helt rigtige spørgsmål, kan hjælpe dig med at finde frem til lige det, du har behov for. Hun hjælper dig, med at finde frem til alt, hvad der kunne være interessant for dig og hun kan faktisk også vejlede dig.

Vejledning foregår inden for forskellige parametre. Først og fremmest får du hjælp til at finde frem til det du ønsker, drømmer om og tænker på, hvilket vil komme til udtryk igennem dine svar, baseret på ”personal shoppers” spørgsmål. Herefter kan hun vejlede dig til præcis hvor og hvilke stande, der har lige det, du søger eller kunne finde interessant. Sidst men ikke mindst, kan hun faktisk også vejlede dig i forhold til de produkter, du eventuelt står overfor.

Af gode grunde, kan Erotic Worlds ”personal shopper, naturligvis ikke vide alt om alle produkterne, der findes på messen, men i de tilfælde, kan hun naturligvis hjælpe dig med at få standenes repræsentanter til at give dig en fyldestgørende rådgivning. Så hvis du og ”personal shopper” har spørgsmål, har standene svar og produkter klar.

Det vigtigste er, at du får en helt exceptionel oplevelse og måske endda lærer dig selv lidt bedre at kende i processen.

Udfyld ansøgning og du vil blive kontaktet direkte inden den 4/10 hvis du er en af de heldige der får en gratis “personal shopper” til at hjælpe dig på messen.

Der skal købes entrébillet for at komme ind på messen.
Billetter købt i forsalg giver fri adgang efterfølgende dage.