Få Danmarks førende sexlegetøjsekspert som personlig shopper

På Erotic World kan du af sexlegetøjsekspert JoanB få personlig vejledning og hjælp til at finde netop det eller de stykker sexlegetøj, du får mest glæde og fornøjelse ud af. Fredag og lørdag vil JoanB fungere som personlig sexlegetøjs-shopper på messen.

På Erotic World messen vil du kunne opleve et hav af meget forskellige sexlegetøjsprodukter til ham, hende og parret. Men hvilken vibrator, dildo eller penisring med eller uden vibrationer fungerer bedre for netop dig/jer end andre lignende produkter? – og hvor skal man lige starte, hvis man aldrig tidligere har stiftet bekendtskab med sexlegetøj? 

Et spørgsmål kun flere og flere med god grund stiller sig selv, når et væld af spændende muligheder for at krydre og forbedre sexlivet hober sig op på den ene stand efter den anden for øjnene af en.

Derfor har vi nu allieret os med den 43-årige kendte, danske sexlegetøjsekspert og erotik-blogger JoanB, der har indvilget i at hjælpe årets messegæster med at finde frem til de helt rigtige produkter. Så meld dig hurtigst muligt under fanerne, hvis du ønsker at undgå irriterende fejlkøb.

Sexlegetøj, sexlegetøj, sexlegetøj

JoanB har små 20 års erfaring med at teste, anmelde og skrive om alle typer af sexlegetøjsprodukter, der løbende kommer på markedet. Formentlig kender du hende primært fra Ekstra Bladets netavis og erotiksiden side6.dk, hvor hun i mere end 10 år har skrevet om og anbefalet sexlegetøjsprodukter til danskerne.

JoanB har også sin egen blog, www.joanB.dk , hvor hun – udover sexlegetøj, blandt andet blogger om alle former for seksuel sundhed. Om det positive og sunde ved at have et godt sexliv med både sig selv og sin partner, der ligger hendes hjerte meget nært.