Englene forfører på Erotic World

Angels Club på Erotic WorldI Valby Hallen / København har vi allieret os med ANGELS CLUB , der står for de mange fantastiske internationale stripshows.
Angels Club show scene er inkl. din entrébillet og byder kun på de flotteste og mest frække internationale kvinder, og sikrer derved en forførende stund på Erotic World messen.
Her kan du give dig hen til den mest forførende oplevelse og frækkeste VIP-behandling af de smukkeste og dejligste piger fra hele verden, og hvor verdensklasses champagne – også den unikke Angel Champagne – flyder som i en rigtig gentlemans club.
De dyreste hele flasker champagne koster kun den nette sum af 500.000 kr.

Hos ANGELS CLUB har vi kun ét ønske: At begejstre og fornøje dine sanser!

Læn dig tilbage i vores afslappende og luksuriøse omgivelser, og lad pigerne forføre og forkæle dig med en erotisk dans.

Angels Club er i en liga for sig selv, hvor der hver aften leveres eksklusivt og pirrende strip. Nyd et af vores forførende stripteaseshows på scenen eller en privat lapdance, mens du læner dig tilbage i vores behagelige omgivelser.

Angels Club på Erotic WorldEr du på udkig efter et eksklusivt stripshow, er Angels Club Københavns førende Gentlemens club.

Søger du private shows, firmaarrangementer eller underholdning til en herreaften, er Angels Club det naturlige valg. Du vil opleve, at hos Angels Club er den vigtigste faktor at skabe de bedste rammer og oplevelser for vores gæster. Forvent at servicen er i top og enhver behandles som en VIP.

Vi udvælger alle vores frække og pirrende dansere, så vi sikrer, at deres shows er top professionelle og forførende – et stripshow du sent vil glemme. Fuldend den perfekte aften med en flaske velsmagende champagne eller en fræk dans.

Besøg / Visit ANGELS CLUB Copenhagen

Dagene igennem vil der på de forskellige scener være flere frække shows, foredrag og fremvisninger, se PROGRAM for tider og information.