Pia Struck

Pia Struck har  forskellige foredrag som hun beriger Erotic World med: Orgasmens kunst, Erotisk laktation (voksen amning), Ikke i aften skat. Glad og farverig, indtager hun scenen og taler åbenhjertigt om de forskellige og for nogle, svære emner. Her er højt til loftet og forklaringer der giver stof til eftertanke. Inspiration, erfaring og hjerterum. Erotik er fra hjertet og flyder gennem kroppen.

Hun tør sætte fokus på minoriteter i det seksuelle univers, prøve egne lyster og ikke mindst tale om det. Inspirerende, åbent og lige fra hjertet, fortæller hun om egne erfaringer, både Pia Strucksom privatperson og i kraft af hendes mangeårige erfaring som terapeut og sexualterapeut. Hos Pia Struck, kan du få lov at dele de ting du har følt var tabu, her modtages du i forståelse og værktøjer til at håndtere dine udfordringer. Her er åbenhjertige foredrag, en kvinde i balance, der kender sig selv og hun tør! Af den grund har hun jo også op til flere gange været i tv og sidst med fokus på erotisk laktasion. Man er ikke i tvivl om at Pia brænder for det hun laver, og dette i sig selv er en oplevelse.

Udover foredrag kan du møde hende på sin stand på Erotic World, her kan du få mere information og evt selv booke en session, et foredrag eller tilmelde dig et kursus i orgasmens kunst.

Hvem er Pia Struck

Pia Struck er seksualterapeut, orgasmetræner, voksenunderviser, gender and sexual minority therapist og foredragsholder.
De sidste godt 30 år har Pia arbejdet systematisk med mænds og kvinders seksualitet og personlige udvikling.
Pia hjælper dig til healing af din fortid, styrkelse af det der er nu, og berigelse af din seksualitet – her og nu og i din fremtid – uanset din kønsidentitet, seksuelle orientering eller seksuelle fascination. Seksuel healing, empowerment, seksuel enrichment.

Pia Struck har egen hjemmeside, hvor hun tilbyder terapi, kurser, foredrag m.m. : Seksualterapi