Caroline Petersen

Caroline Petersen Erotic WorldCaroline Petersen – Onani og Tilfredsstillelse

Smuk, stærk og med den blideste energi indtager hun scenen på Erotic World.
Caroline Petersen, kendt fra Paradise Hotel og Robinson Ekspeditionen gæster Erotic World.

En modig ung kvinde, der vil fortælle om onani, tabuet at fortælle om selvtilfredsstillelse og om at turde at stå frem.
Der kommer spot på forskellen, når en mand fortæller om forskellige partnere, og når kvinder gør. Hvorfor kan der ikke tales frit, uden det gøres til noget forkert.
Hvad har fået Caroline til Erotic World? Hvem er Caroline? Caroline PetersenHvad gør onani for Caroline? Er der en dildo/vibrator hun vil anbefale? Dildoer er for nogle mere farlige end våben, at prale af en våbensamling er mere sejt end at fortælle om sin yndlingsdildo. Her er der en der tør tale åbent.

Våben kan skade, dildoer tilfredsstiller. Caroline slår et slag for åbenhed, at kunne fortælle om dildoen og have den med – Statistikker viser med sine tal, at størstedelen af Danmarks befolkning er i besiddelse af sexlegetøj af den ene eller den anden slags. Her tør en ung kvinde tale åbent om det, give en del af sine personlige erfaringer og gå foran i kampen, for mere åbenhed omkring onani. Tilfredsstillelse giver ro, glæde, stressreducere og giver velvære. Mange gode grunde til at elske det. Når en kvinde kender sin krop og hvad der føles godt, er det også nemmere at forklare sin partner hvad man kan lide.

Caroline tør tale om det – Tør du?

Kom og sig hej til Caroline Petersen, når hun er i baren. Her kan du få en mere privat snak med hende. Måske hun skænker din drink, måske du bare vil sige hej, uanset, så glæder hun sig til at se jer. Smilende, smuk, sød og med noget at fortælle, en oplevelse at se og snakke med denne unge kvinde.

Dagene igennem vil der på de forskellige scener være flere frække shows, foredrag og fremvisninger, se PROGRAM for tider og information.