Hr.Vig og Rebecca fra Knudepunkt1 vil åbne døren til bondage verdenen og vise nogle af de muligheder bondage giver med focus på det intime nærvær mellem to personer.

Fantastisk foredrag og fremvisning af Japansk bondage med Knudepunkt1 ved Lars Hærvig, her vil i blive introduceret til den smukke rebkunst. En kunstart der er beundringsværdig og som altid tiltrækker mange misundelige blikke. Det intense rum der skabes mellem rigger (personen der binder) og partneren, er ordløs, stærk, opmærksom og hengiven. Her får i set en flig af et smukt univers, oplevet hvor smukt og perfekt reb kan smyge sig om en krop. Knudepunkt1 er at finde ude i foyeren samt på deres stand, hvor de flere gange vil vise deres smukke japanske bondage. Her kan i selv prøve at mærke rebene, stille spørgsmål og se deres rebkunst.
Kik i programmet for hvornår de er på scenen.

Japansk bondage handler om erotik, æstetisk skønhed, seksualitet og intimitet. Det er tæt og intenst nærvær mellem to personer. Vi vil gerne vise hvordan japansk bondage kan være når det er smukt, intenst og nærværende. Der vil også være mulighed for at prøve at mærke rebene og stille spørgsmål.

Hvad er Japansk bondage?

Kinbaku (緊 縛? ) Betyder ‘ tæt binding ” Kinbaku -bi (緊 縛 美?) Som bogstaveligt betyder ” skønhed stram binding « . Kinbaku er en japansk  bondage stil eller BDSM som indebærer at binde partneren ved hjælp af visuelt indviklede mønstre , som regel med flere stykker tynde reb (ofte jute , hamp eller hør og generelt omkring 6 mm i diameter , men undertiden så små som 4 mm , og mellem 7 – 8 m lang) . På japansk , er dette naturlige – fiber reb kendt som ‘ asanawa « ; det japanske ordforråd skelner ikke mellem hamp og jute . Denne brug af hamp reb til at frihedsberøve fanger, som et symbol på magt , på samme måde, som manchetter eller lænker anvendes i en vestlig BDSM kontekst . [ 1 ] Ordet shibari kom i almindelig brug i Vesten på et tidspunkt i 1990’erne til at beskrive trældom kunst Kinbaku. Shibari (縛 り? ) Er et japansk ord, der bogstaveligt betyder ” Decoratively Tie” . [ 2]