Modeshow Annex

På Erotic World – stor fetish mode

ModeshowHelt fra Frankrig kommer L`ANNEX med den flotteste modeopvisning med fetish tøj, der vil lyse op, når de går rundt på messen og viser deres frække outfits. De sexede modeller viser internationalt fetish mode. De sensuelle modeller vil være klædt i alt fra læder frakker, kjoler og latex tøj.

De vil gå igennem hallen og være stemningsskabende, forførisk og frækt.
Elegance, erotik, eufori dette vil du ikke gå glip af. De forstår at fremvise deres kreationer, så man får gåsehud.

L´ANNEX startede for 20 år siden, og allerede et år senere laved
e deres første show. Igennem de sidste 19 år er deres fetish modeshow et af de mest eftertragtet på de store erotiske scener i hele Europa. Med shows i bl.a. Amsterdam, London, Paris, Geneve, samt mange andre steder, kommer de nu til Danmark, nærmere bestemt EROTIC WORLD.

Her kan du opleve et modeshow ud over det sædvanlige, med brug af visuelt fantastiske virkemidler, såsom ild, fetishtøj, erotik og dans, kan dette kun bliveModeshow storslået. Med en start i balletten, ved de hvorledes et show skal udføres, et show hvor der er tænkt over alle detaljer.

Her er mulighed for at blive inspireret, se deres fantastiske kreationer og hvorledes de smyger mod kroppen. De vil skabe en fræk og forførende stemning med deres flotte modeller.

Vil du se mere af deres kreationer ? Kom forbi L´ANNEX stand under messen. Foruden at udstille på deres stand, vil de på messen, gå rundt og vise deres kreationer og er en fantastisk del af EROTIC WORLD.

Oplev L’Annex kreationer !

ModeshowAlle kreationer er lavet i eget værksted og Bordeaux Cap d’ AgdeModeshow Annex

Det er skræddersyet fetishtøj, i lige det materiale du ønsker.
Her er muligheder for den detaljeorienterede og for de der søger noget unikt.

Lad dig inspirere og glæd dig til at møde dem.

Se tidsplanen for de mange foredag og shows i PROGRAMMET.