Dominans er mere end Fifthy Shades

Hvad er Dominans ?
Det er en måde at styre et andet menneskes seksualitet på og at skabe en anden ”magt” balance end man har i dagligdagen ved at bestemme få lov til at ”slagets gang”. Det behøver bestemt ikke at handle om smerte osv.

  • Udstrålning
  • mindfuck (tankespind)
  • fysisk Dominans
  • mental Dominans

Når man begynder med at bruge Dominans som en del af den seksualitet man udlever, er der nogle udfordringer man skal hen over for at en rigtig god oplevelse af det.

Der er forskel på om det er en partner man kender og er følelsesmæssigt involveret eller der er en man ikke er følelsesmæssigt involveret med. For rigtig mange bliver det rigtig svært at dominerer en man har følelser for.
Her vil gives nogle råd til hvordan han er lykkedes med Dominas verden.

Det svære er at komme ud over kanten og få sagt det man tænker fordi man er ”bange” for den reaktion der kommer eller at det lyder dumt. Selv om lysten er der kan det være svært at får sagt det man gerne vil, og hvis man ikke siger noget er det heller ikke så nemt og jeg tror der en del der så lader være.

Til dem af jer hvor det ikke lykkes endnu, kommer nogle ideer til hvordan man kan gribe det an.

Giv en god endefuld

At give en endefuld kan være super fræk og en fantastisk oplevelse, men kan man nu gøre oplevelsen endnu bedre ved at få lidt baggrundsviden eller får værktøjerne til at gå i gang med denne smukke måde at lege på.

  • smerte typer
  • hvad sker der med kroppen
  • hvordan kan man bruge hånden
  • hvordan kan man bruge andre redskaber

En god gammeldags endefuld. Eller over knæet positionen, ofte forkortet til OTK (Over The Knee), er klart en af de mest populære spanking positioner. Den Dominante sidder op, imens vedkommende der skal have endefuld ligger hen over hans/hendes skød, med forsiden nedad og numsen op. Denne position giver den Dominante fuld rådighed over den submissives numse og kønsdele og giver samtidig en tæt kropskontakt. Hvilket giver en skøn intimitet

Der findes i grove træk to former for endefuld. Den ene som har fokus på lyst og den anden som mere har fokus straf/opdragelse.

Besøg Sadistens Toolbox stand på Erotic World

Du kan også læse mere om de forskellige kurser og produkter der anbefales at bruge til BDSM på www.sadistenstoolbox.dk