ARENA Randers omdannes i erotikkens verden

Køerne var lange, da verdens første sexmesse åbnede i KB Hallen i 1969. 

Billedepornoen blev frigivet i 1969 og køen foran den første sexmesse, ”Sex 69”, var kilometerlang. Faktisk var det så voldsomt, at messen i KB Hallen blev forlænget med flere dage på grund af publikumstilstrømningen. 

Mere end 50 år senere er sex, samliv og erotik stadig i højsædet på EROTIC WORLD, der omdanner ARENA Randers d. 10-11-12 marts 2023, hele tre dage med et overflødighedshorn fra erotikkens verden.

Lige nu knokles der med at sammensætte et flot program, og når dørene åbnes fredag den 10. marts bliver det meget langt fra de røgfyldte, mørke stande tilbage i 1969. 

 
I dag er det stadig sexet, men på den lækre måde – EROTIC WORLD er for alle uanset seksuelle præferencer.
 
Mangfoldigheden har for alvor indtaget messen, hvor de mange shows på de forskellige scener i dag er en skønsom blanding af smukke piger, frække fyre og farverige shows.
 
Et meget populært indslag er messens SWINGERCLUB, hvor par kan mærke duften af hvad det vil sige at komme i enswingerklub.
 
Alle tre dage bliver som sædvanligt smækfyldt med spændende foredrag. 
Hør for eksempel om at begynde på BDSMFETISHBONDAGETANTRA eller de mange tabuer omkring HANDICAP og SEKSUALITET.  Hver time er der nyt foredrag & workshop.
 
I samarbejde med Sadistens Toolbox har messen et helt nyt BDSM fremvisning område, hvor du kan se og høre om de forskellige genre, samt få vejledning der kan pirre din nysgerrighed.
 
Kvinderne har for længst fundet ud af, at EROTIC WORLD er for alle, og i LADIES CLUB er der kun adgang for kvinder. Her har pigerne deres helt egen legeplads med lækre boblende, bredskuldrede og muskuløse mandestrippere. Et eldorado for veninder, som vil have et par sjove timer sammen.
I det hele taget er messerne et eldorado af erotisk optræden.
 
Lækre piger og fyre fra CHARLOTTE SCHOU STRIP & EVENT samt MISS NUNA leverer deres kunstneriske shows. De kan opleves på hoved scenen med flere shows hver time.
(Charlotte Schou Strip & Event, tlf.: 20362663, Email: info@charlotteschou.dk)
 
Det vrimler med både danske og udenlandske, erotiske artister på de forskellige scener, hvor du også kan blive meget klogere.
 
Som sædvanlig er der selvfølgelig sexlegetøj, erotisk påklædning og BDSM udstyr så langt øjet rækker i flotte omgivelser, og hyggelige tema-barer med skummende fadøl og drinks alle tre dage.
 
Programmet kan ses på www.eroticworld.dk.

Vi ses til Erotic World i ARENA Randers d. 10-11-12 marts 2023

 
 
Messens åbningstider 
Fredag 10/3: kl. 14.00 – 01.00 
Lørdag 11/3: kl. 14.00 – 01.00 
Søndag 12/3: kl. 12.00 – 18.00  
 
Køb billigbillet i forsalg på www.eroticworld.dk

Der kan købes billetter i indgangen i hele åbningstiden.

 
PRESSEN inviteres til pressetur, kom med rundt på messen og få præsenteret nyheder og hvilke oplevelser der er.
Fredag d. 10 marts kl. 14:30
Tilmelding skal ske til
dm@eroticworld.dk
 

For yderligere oplysninger: Dennis Møller     E-mail: df@eroticworld.dk        Web: www.eroticworld.dk

 

Billeder der frit må bruges til artikler om messen: https://drive.google.com/drive/folders/0B7fkgznGPTp-X3ZKbEtEQWhUb0U?resourcekey=0-KwC7Sw4Mo1l4jPb0EN3Olg&usp=sharing

 
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *