Erotic World – Meget mere end sex!

Når gæsterne valfarter til Valby-Hallen dette forår, bliver de mødt af velkendte erotiske traditioner og en række helt nye tiltag, der nok skal få de frække forårsfornemmelser til at spire.
 
Arrangør Dennis Fuller, blandt kollegaer kaldet Sexkongen, er forårskåd.
Han glæder sig til igen at møde alle i det cirka 250 personers store team af stade- og foredragsholdere, strippere, stage hands og security. Og især ser han frem til at se de godt 25.000 danskere, som forventes at strømme til Valby Hallen.
 
Vi har mange nye tiltag, der nok skal få opstemte par helt op at ringe. Placeret rundt omkring på messeområdet er krammebokse.
Disse aflukkede og private funbokse er tiltænkt par, men der er også masser af muligheder for erotiske udfoldelser for singler.
Her kan de helt intimt give hinanden kram og kys, siger Dennis Fuller, der oplyser, at hver krammeboks er på et par kvadratmeter og indrettet med alskens udstyr af seksuel karakter.
Fx en gabestok, en massagebriks eller en Sybian sexmaskine.
Så det kan da godt være, at gæsterne laver noget andet end at kramme i vores funbokse. Det ligger os fjernt at bestemme over folks lyster og laster, griner Dennis Fuller, der tror, at det tilbud er egnet til dem, der endnu ikke er klar til at bevæge sig ind på messens stadig større swingerområde.
 
Ikke alt nyt i Valby – er rettet mod par. I en særlig del af Valby-Hallen kaldet Down Under kan nysgerrige komme heeelt tæt på nogle af messens velformede dansere.
Der bliver nemlig stillet en række såkaldte tjekkiske gloryholes op. Et tjekkisk gloryhole er et sexmøbel, som en kvinde eller mand kan lægge sig ind i. Vedkommende underliv blottes overfor tilskuerne, mens overkrop og ansigt er gemt bag forhæng.
– Og ikke nok med, at nogle af stripperne viser sig frem på denne måde. Vi giver også de modige ekshibitionister blandt publikum mulighed for at gøre det samme. Helt anonymt, siger Dennis Fuller med et forventningsfuldt glimt i øjet.
 
Erotic World har gennem årene især udviklet på informations- og inklusionssiden med masser af foredrag og workshops af sexologer og sexperter – og med flere stader, der ikke kun henvender sig til Hr og Fru Heterodanmark med fx Homowares altid nyskabende område med vakuummaskine og hundegård til puppy play.

Oplev de nye workshops områder for både par og singler, samt nye spændende foredrags emner, på både Dansk og Engelsk.  
 
Tantra har fået mere plads på Valby-messen. Folk fra bl.a. Copenhagen Tantra guider i ting som åndedrætsøvelser og hvordan man giver hinanden nærværsberigende og sanselige berøringer – med tøj på og uden kontakt til de primære erogene zoner.  Samt et par mandeterapeuter, som giver folk samtaler i personlig udvikling og kommunikation.
 
Og så er der selvfølgelig det velkendte hav strip shows og massere af stande med alt fra dildoer, fetish beklædning til massagestole.
 
Læs mere om Erotic World I Valby-hallen 4.-5.-6. April på www.eroticworld.dk.
 
Køb billetter i forsalg – og få 1. stk garderobe inkl.
Der sælges også billetter i indgangen i hele åbningstiden.
 
Valby Hallen
Julius Andersens Vej 3
2450 København SV
 
Åbningstider
Torsdag 4. april kl 18:00 – 00:00
Fredag 5. april kl. 14:00 – 01:00
Lørdag 6. april kl. 14:00-01:00
 
For mere information: www.eroticworld.dk & følg med på www.facebook.com/eroticworld.dk her vil der komme information om alt fra udstillere, shows og foredrag/workshops.
Erotic World aldersgrænse: +18 år
 
Kom! –og lad dig friste.
Det er helt normalt
 
 
INVITATION – Pressetour på torsdag d. 4. april kl. 18:00
Tilmeld dig/jeres medie nu på 
df@eroticworld.dk
 
Presse information:
Billeder samt tidligere presse tekster: https://www.eroticworld.dk/presse/
Billeder der frit kan bruges i artikler om Erotic World: https://goo.gl/n5T8uA
Presse kontakt: Dennis Møller – df@eroticworld.dk
 
 
 
”BDSM SCENE” – ”SWINGER OMRÅDE FOR PAR” – ”VIP OMRÅDE MED FRÆK SERVERING” – ”GLORY HOLES” – ”VOYEUR” – ”INTERNATIONALE STRIPPERE” – ”FOREDRAG”  – ”DJ´s” – m.m.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *