Nu får jyske par få helt særlige, sexede tilbud 

Nu får jyske par få helt særlige, sexede tilbud 

Når gæsterne valfarter til Arena Randers dette forår, bliver de mødt af velkendte erotiske traditioner og en række helt nye tiltag, der nok skal få de frække forårsfornemmelser til at spire.

Arrangør Dennis Fuller, blandt kollegaer kaldet Sexkongen, er forårskåd.

Han glæder sig til igen at møde alle i det cirka 150 mand store team af stade- og foredragsholdere, strippere, stage hands og security. Og især ser han frem til at se de godt 50.000 danskere, som forventes at strømme til først Arena Randers og siden Valby Hallen.

Mens Fuller er i fuld gang med at finpudse de sidste messedetaljer og klaske reklameplakater udover det ganske land, fortæller han, hvad han først og fremmest ser frem til i Randers:

  • Vi har mange nye tiltag, der nok skal få opstemte par helt op at ringe. Placeret rundt omkring på messeområdet er fire krammebokse. Disse aflukkede og private funbokse er tiltænkt par, der har brug for og lyst til at komme lidt væk fra hurlumhejet og de mange andre publikummer. Her kan de helt intimt give hinanden kram og kys, siger Dennis Fuller, der oplyser, at hver krammeboks er på et par kvadratmeter og indrettet med alskens udstyr af seksuel karakter.

Fx en gabestok, en massagebriks eller en Sybian sexmaskine.

  • Så det kan da godt være, at gæsterne laver noget andet end at kramme i vores funbokse. Det ligger os fjernt at bestemme over folks lyster og laster, griner Fuller, der tror, at det tilbud er egnet til dem, der endnu ikke er klar til at bevæge sig ind på messens stadig større swingerområde.

Ikke alt nyt i Randers – og senere Valby – er rettet mod par. I en særlig del af Arena Randers kaldet Down Under kan nysgerrige mænd komme heeelt tæt på nogle af messens velformede dansere.

Der bliver nemlig stillet en række såkaldte tjekkiske gloryholes op. Et tjekkisk gloryhole er et sexmøbel, som en kvinde eller mand kan lægge sig ind i. Vedkommende underliv blottes overfor tilskuerne, mens overkrop og ansigt er gemt bag forhæng.

– Og ikke nok med, at nogle af stripperne viser sig frem på denne måde. Vi giver også de modige ekshibitionister blandt publikum mulighed for at gøre det samme. Helt anonymt, siger Fuller med et forventningsfuldt glimt i øjet.

Læs mere om Erotic World i Arena Randers 7.-9.- marts.

FORSALG TIL ARENA RANDERS

Arena Randes Fyensgade 1 8900 Randers C. 

7.-8.-9. marts.

Dagsbillet:
Torsdag kl. 18:00-00:00 : 200 kr. Parbillet: 350 kr.
Fredag kl. 14:00-01:00 : 250 kr. Parbillet: 425 kr.
Lørdag kl. 14:00-01:00 : 280 kr. Parbillet: 425 kr.

Weekendbillet: 300 kr. Parbillet: 500 kr.

Det er lidt dyrere at købe billetter i døren, der kan købes i hele åbningstiden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *