Sexlegetøjsshopper JoanB:

To spændende og lærerige dage på Erotic World

Fredag og lørdag aften fungerede danske JoanB som personal sexlegetøjsshopper, den første af sig art i Europa, på Erotic World i Valby Hallen. Det blev til et par lærerige dage for den førende danske sexlegetøjsekspert.

-For en, som mig, der sædvanligvis passer mit arbejde hjemme foran skærmen, var det en både spændende, udfordrende og lærerig oplevelse at fungere som personlig guide og vejleder for en række messegæster.

Et er at vejlede danskerne om forskellige typer af sexlegetøjsprodukter via de anmeldelser og tests af produkter, jeg laver til min egen blog og forskellige medier. Noget andet er det pludselig at stå over for kvinden, manden eller parret, face to face, som jeg gjorde på Erotic World.

Kan godt forstå, hvis folk er i vildrede

Men det gik rigtig fint, synes jeg – og jeg har da også på fornemmelsen af, at gæsterne, jeg hjalp, kunne bruge mine ord og vejledning på en positiv facon, smiler 42-årige JoanB – so blev en smule overrasket over, hvor lidt den helt almindelige dansker kender til alle de typer af sexlegetøjsprodukter, man i dag kan erhverve sig.

-Jeg kan godt forstå, at mange, der ønsker at købe en dildo eller en vibrator, er en smule i vildrede med hensyn til, hvad man bør købe frem for andet. For der findes i dag seriøst mange typer af sexlegetøj – og hvad er bedre og mere effektivt end andet?

Samtidig ligger prisen på nogle af de mere efterspurgte vibratorer på den anden side af 500 kroner. En del koster endda fra 1000 kroner opefter. Så ofte skal der lidt af en udskrivning til, hvis man ønsker at få fingre i nogle af de mere populære og mest effektive produkter, fortsætter den kvindelige sexlegetøjsekspert, som i løbet af dagene i Valby Hallen havde en række gode møder og samtaler med sexlegetøjsinteresserede gæster.

Danskerne vil rigtig gerne sexlegetøj

-Fx brugte jeg mere end en time med et yngre par, hvor vi kom rundt om mange forskellige produkter – og hvor parret frit fra leveren fortalte om deres sexliv, erfaringer og lyster.

For på den måde at give mig de bedste muligheder for at kunne hjælpe dem frem til netop de produkter, der egnede sig bedst til deres behov.

For sådan er det nemlig også med sexlegetøj. Hvad der passer den ene, kan meget nemt være helt forkert for den anden.

I det hele taget, er min oplevelse efter dagene rundt i messehallen på Erotic World, så er danskerne generelt meget åbne med hensyn til at fortælle om selv de mest intime detaljer.

Og er samtidig klar på at give diverse typer af sexlegetøj chancen, hvis produkterne kan berige og krydre sexlivet, slutter den personlige sexlegetøjsshopper og sexlegetøjsekspert JoanB fra www.joanb.dk

———–