Date a Doll

Endnu flere dates med dukker

Endnu flere dates med dukker

DATE a DOLL hjælper stadig flere og flere lige fra kæresteparret der ønsker en ekstra i sengen til beborere på diverse opholdssteder rundt om i landet.
 
De har igennem det sidste år oplevet en stor stigning i interesse fra kommunale instiuationer, da det proffesionelle markedet indenfor omsorg og sundhedssektoren i stigende grad har fået øjnene op for sexdukker som et redskab til at afhjælpe borgere med anderledes behov.

Samantha – den revolutionerende sexrobot

Mød Samantha på Erotic World d. 5, 6 og 7 oktober. Samantha er en sexrobot med ’’kunstig intelligens, som er opbygget på en open source teknologi, hvilket betyder at alle i fremtiden kan være med til at udvikle og opbygge Samantha – den innovative og forførende sexrobot.
Ligesom de sexdukker vi allerede kender og som DateADoll har fremvist på de sidste års messer, kan denne model også bøje de fleste led i realistiske stillinger, nøjagtig som en virkelig person. Samanthas adskiller sig dog ved den mekanisme som Samantha er opbygget på. Dele af Skelettet er nemlig opbygget med mekaniske led, som selv kan bevæge sig, som f.eks hendes hånd der kan bevæge sig som en rigtige kvinde der giver et handjob. Hånden kan nemlig bevæge sig frem og tilbage og har åben og lukke funktion.
Det mest interessante er Samanthas hoved. Til forskel fra andre ’’sexdukker’’ er Samantha nemlig født med en form for kunstig intelligens, som betyder at hun reagere og svarer når du stiller hende spørgsmål. Hun kan nemlig fortælle sjove jokes og Ved at snakke frækt kan du omstille Samantha i sexmode og så bliver det først rigtig sjovt! Oven på alt dette er Samantha født med berøringssensorer forskellige steder på kroppen og faktisk har hun G-punkt. Alt dette kan du høre meget mere om på Erotic World!
 

Alle har et behov!

Da mange af deres kunder kommer fra bosteder og lign. snakkede vi med Søren der var med på DATE a DOLL stand i april, som bor på et bosted i Roskilde, som har investeret i en af af modeller.
 
Søren er autist og kan derfor have nogle vanskeligheder ved, at snakke med det modsatte køn. Men da Søren føler sig mere rask end mange af de mennesker han bor sammen med
 
Et af de spørgsmål Søren har stilt sig selv gennem tiden er: Hvordan er det at røre en rigtig kvinde?”
 
For Søren er det nemlig en kæmpe udfordring for ham, at tage kontakt til det modsatte køn og han føler ikke, at han har været i et miljø hvor han tænker ”hvem vil score mig” og da det i forvejen er svært for Søren, at opsøge kvindelig kontakt, har han aldrig været rigtig heldig med, at møde en kæreste.
Mød Søren på DATE a DOLL stand – han er altid frisk på en god snak.
 
I DATE a DOLL standen vil være muligt for besøgende, at se og føle på dukkerne samt høre om hvilke muligheder der er både for mænd og kvinder..
Se mere om dukkerne og mulighederne på www.dateadoll.dk
Erotic World i Valby Hallen
5-6-7 oktober 2018
Se mere information og program på www.eroticworld.dk

Pressen inviteres fredag d. 5/10 kl 15:00 – tilmelding skal ske til df@eroticworld.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *