Pretty Love Chester

Pretty Love Chester Produkttest

Produkttest af Pretty Love Chester

Min kæreste og jeg var begge liderlige, da vi hev penisringen frem for at tilføre lidt krydderi til vores sex. Penisringen ville dog ikke fungere, da vi ville have den i brug

Produkttester: Julie
Alder               : 27 år
By                    : Kbh N
Produkt          : Pretty Love Chester

1: Er designet flot?

Nej. Desværre. Jeg synes, det ser dumt ud med alt det der ovenpå ringen. Det ligner lidt en brevholder med alle de riller. Heldigvis var penisringen sort – jeg kan se, at den også kan fås i lilla. Min kæreste sagde, at han ikke ville bryde sig om at have en lilla penisring på. Det blev lidt for feminint, så det er altid noget, at farven er sort. Selv ville jeg også finde det lidt for mærkeligt, hvis han havde en lilla penisring på, i hvert fald nu hvor den er så stor, og at man tydelig kan se farven.

2: Hvordan føles materialet?Pretty Love Chester

Det føles fint, men igen synes jeg, at det der, der sidder øverst på penisringen er ret mærkeligt, og jeg forstår faktisk ikke, hvad det gør godt for.

3: Ligger den godt i hånden?

Jeg synes, dette spørgsmål er irrelevant, men ja.

4: Har produktet en god pasform?

Ja, den sad fint på penissen, men min kæreste synes, det gjorde lidt ondt, da jeg trak den på. Måske er det bare mig, der ikke fatter, hvordan sådan en skal sidde på. Jeg synes også, at selve eleastikken var en anelse tynd, altså jeg var bange for at ringen ville knække, hvis jeg udvidede cirklen for meget, mens jeg tog den på min kæreste.

5: Er produktet lydsvag (kun ved vibrerende).

Dens vibrator larmede faktisk temmelig meget. Da vi var færdige med sex troede min kæreste og jeg, at det var vejarbejde nede fra gaden, der larmede, indtil vi fandt ud af, at vi havde glemt at slukke vibratoren. Men under sex tænkte vi ikke over det.

6: Er vibrationerne stærke og varierede, for en god oplevelse? (kun ved vibrationer)

Nej, der er kun én vibrator, og jeg synes godt, den kunne være mere kraftig, i hvert fald hvis jeg skulle have en chance for at komme af produktet.

7: Er den funktionsvenlig, nem at navigere i de evt. forskellige vibrationer?

Ja, da der kun er én slags vibrator, er det ret nemt – tænd og sluk. Det fungerer fint.

8: Rammer den de punkter den er ment til at ramme?

Hmm. Altså den rammer min klitoris, men ikke nok til, at jeg ville kunne komme. Igen tror jeg ikke, vibratoren er stærk nok. Omvendt var den vældig god for min kæreste. Han kom hurtigt, og han plejer ellers at have svært ved at komme under morgensex.

9: Fik den dig til klimaks?

Nej.

10: Holder den strøm længe? (kun ved vibrerende produkter)

Ja, den er endnu ikke gået ud fra strøm i hvert fald. Til gengæld var der et papir mellem batterierne, sådan så den ikke ville tænde. Det var først, da vi skilte den ad, og min kæreste opdagede det lille papir, at vi fik den til at fungere, men vi var lige ved at give op.

11: Funktion i forhold til fabrikants lovning?

Der stod næsten intet om penisringens fungeren. Der var ingen brugsanvisning med i pakken, og på selve pakken stod der stort set ingen ting. Og det der stod, stod med en for lille skrift og så også i en utydelig sølv-farve. Der stod blandt andet ikke, at produktet først fungerede, efter at vi fik skilt batterierne ad og taget papiret ud. Det synes jeg, der burde, for som udgangspunkt forventer med, at alle produkterne fungerer.

Jeg savner også lidt vejledning i forhold til, hvordan penisringen fungerer. Og hvad de der silikoneflapper er gode for.

12: Vil du fortsat bruge produktet?

Måske en gang i mellem. Men jeg har prøvet en mere simpel penisring, som jeg bedre kunne lide. Det var fordi, den var langt ”pænere”. Den var simpel, havde ikke alle de der mærkelige silikone flapper, og så fungerede dens vibrator på en måde bedre på mig.

13: Ville du anbefale den til en ven?

Nej.

14: Hvad er din generelle vurdering af produktet.

Fint, men grimt design, jeg ikke helt forstår. Den fungerede fint for min kæreste, men jeg synes, produktet er så uskønt, at det faktisk tæller væsentligt ned, og samtidig fik dem mig ikke noget nær klimaks, så alt i alt er jeg ikke oppe og køre over produktet.
15. Hvor mange stjerner vil du give produktet, hvor 6 stjerner er bedst

2 stjerner. Mere kan det ikke blive til.
Beskriv din samlede oplevelse med dine ord der skal være det inspirerende og personlige.

Min kæreste og jeg var begge liderlige, da vi hev penisringen frem for at tilføre lidt krydderi til vores sex. Penisringen ville dog ikke fungere, da vi ville have den i brug, og vi brugte i hvert fald tre dumme minutter på at skille den ad og lede efter grunden til, at den ikke duede. Da vi endelig fik den til at virke var min kæreste ikke længere særlig stiv, og da han blev det, var det lidt svært og usexet at tage ringen på hans penis. Det var også usexet, da han først sad på hans penis, da ringens udformning er en smule uheldig: Det lignede en penis med skoletaske på. Jeg priste mig bare lykkelig for, at ringen var sort, så vi ikke også ydereligere skulle blive tændt af på ringens farve, som kunne have været lilla.

Ringen fungerede godt for min kæreste, der kom ret hurtigt i forhold til ellers. Jeg nød også vibratoren, men den gjorde ikke noget videre godt for mig andet end, at det var lidt rart – jeg var ikke tæt på klimaks, slet ikke. Dertil ved jeg ikke, om jeg er fan af penisringe, for når min kæreste har sådan en på, vil jeg vel egentlig bare gerne have, at han ligger stille med penisen ingen i mig og ringen op ad min klitoris, så jeg bedst muligt kan komme. Det ødelægger det lidt for mig, at han konstant trækker ringen væk fra mig, og hen tæt på mig igen. Sådan får jeg ikke nok vibrator til at kunne komme i stemning.

Alt i alt var penisringen da et fint indspark, og fint nok at prøve. Min kæreste fik som sagt noget godt ud af det, men jeg synes, den er så grim, at alene det kunne betyde, at jeg ville tøve med at bruge den igen. Det skal også siges, at dens store ’beklædning’ betød, at min kæreste ikke rigtig kunne ’komme i bund’ i mig, hvilket han sagde, irriterede ham.

 

Produkttest gennemført i samarbejde med Paradiss.dk

Paradiss

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *