Produkttest af Pretty Love Amour

Produkttester: Natasha Kjær
Alder               : 36 år
Produkt          : Pretty Love Amour

Pretty Love Amour produkttest

Design : Rigtigt flot
Matriale: Rigtigt lækkert og blødt
Ligger den godt i hånden? : Ja
Har produktet en god pasform: Ja men måtte godt have været en smule større mht den del der går i skedenamour
Er produktet lydsvagt: Nej det synes jeg ikke
Er vibrationerne stærke og varierede for en god oplevelse: Synes ikke vibratoren er særligt stærke/kraftige til klitten, delen der går i skeden var god.
Er den funktionsvenlig, nem at navigere i de forskellige vibrationer? Ok funktionsvenlig og nem at navigere rundt i.
Rammer den de punkter den er ment til at ramme? Nej jeg synes det var svært at ramme g punktet ordentligt og det samme med klitten
Fik den dig til klimaks ? Nej
Holder den strøm længe ? ja det synes jeg den gør
Funktion i forhold til fabrikants lovning ? Skuffende
Vil du fortsat bruge produktet ? Nej
Ville du anbefale den til en ven? Både og….Kan sagtens se ideen med den og fordi den ikke tilfredsstiller mit behov behøver det ikke betyde den ikke kunne tilfredsstille andre
Hvad er din generelle vurdering af produktet? Design og materiale er virkelig lækkert men vibrationen var slet ikke kraftig nok til mig

Samlede oplevelse med produktet

Havde set meget frem til at modtage min Pretty Love Amour og var bestemt ikke skuffet da jeg pakkede den ud. Super flot design og virkelig lækkert og blødt materiale. Det ændrede sig så desværre da jeg skulle bruge den. Funktionerne er nemme at navigere rundt i men knapperne var noget hø. Jeg skulle bruge neglene for at ramme knapperne ordentligt og der skulle trykkes forholdsvis hårdt på dem for at skifte, samt tænde og slukke. Troede først at den ikke virkede.

Vibrationerne i skeden var ok men på klitten fungerede det slet ikke for mig, jeg havde svært ved at ramme ordentligt og endte med at blive irreteret over det istedet for. Jeg kan sagtens se ideen i den men vibrationen var slet ikke kraftige nok til mig. De forskellige vibrtationsmuligheder var dog sjove.
Jeg giver produktet 3 stjerner ud af 6, for design og materiale.

Produkttest i samarbejde med Paradiss.dk

Paradiss

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *