Sensation Play

En spændende aften i erotikken – og dermed også sansernes tegn – nærmer sig. Erotic World åbner snart for forårets messer, som indeholder alt hvad det erotiske hjerte kan begære – og lidt til.
 
På sådan en aften, vil der blive skruet gevaldigt op for alle sanser, men det betyder ikke at det slutter der. Sanserne kan nemlig bidrage yderst positivt, hjemme i dobbeltsengen – og netop dét, at lege med sanserne, har endda sit eget navn.
 
Når man leger med sanserne, så kan du støde på begreber som Sensation Play eller på godt gammeldaws dansk : Sanse-leg.
 
Sensation Play er, når man bevidst udnytter sanserne, enten ved at forstærke dem eller måske endda fratage personen, en given sans. 
 

I sansernes verden, er der plads til alle.

Mennesket er fra naturens side, et nysgerrigt væsen og vi elsker at lege, pirre og se en (ny) reaktion. Vi elsker at se liderligheden stige hos vores partner – det smitter nemlig af på os selv. Legen bringer os tættere sammen, vi opdager nye ting – og langt de fleste kvinder – elsker det! 
 
Sensation Play kan blandt andet være med til, at åbne mere op for kvinden og sætte gang i hendes erotiske lyster. Og med den viden i rygsækken, så er det ikke så underligt, at Sensation Play er et populært “move” at indføre i forspillet, vel? 🙂 
 
Vil du indføre lidt blid Sensation Play til dit sexliv, så kig eksempelvis efter et blindfold, leg med kulde eller varme med glasdildoer, eller find en blød pensel eller pirrefjer.
 
En opvarmet massageolie (eller massagelys) kan virkelig også sætte et par ting i gang. Især hvis du forstærker følesansen ved, at fjerne synssansen med et blindfold. Opvarm olien til et par grader over kropstemperatur og giv en sanselig erotisk massage og afslut med en stimulerende intimmassage. 
 
Når du leger med sanserne, kan du bruge alle vores sanser – det handler bare om fantasi. Udnyt (eller begræns) lugtesansen, synssansen, høresansen, følesansen og endda smagssansen. Du har med garanti set en film, hvor flødeskum bliver brugt – eller måske endda chokoladesovs? Yep – det er faktisk også Sensation Play.
 
Selvom de fleste mennesker godt kender til, at få bind for øjnene eller nyde en blød fjer kæle for huden – så er de færreste klar over, at Sensation Play er et begreb der går dybt ind i BDSM-verdenen. Eksempelvis kan pirrefjeren være byttet ud med et pinwheel, hvor den kildende følelse bliver skiftet ud med en mere prikkende følelse. Massageolien kan være skiftet ud med et varmt SM-lys, for at give en chok-effekt og så videre.
 
BDSM-folket leger utrolig meget med sanser i de forskellige setups. Både de blide former, men også i de mere ekstreme former. Sensation Play er et så stort et begreb i BDSM-verdenen, at det er blevet inddelt i endnu flere betegnelser og flere kommer til, hele tiden. 
 
Tag partneren med, når Erotic World åbner op for et brag af en inspirationstur, hvor sanserne med garanti bliver vækket. Der vil være masser af sanseoplevelser i løbet af weekenden og der vil være rig mulighed for at købe lidt erotisk “sanse-inspiration” med hjem. 
 
Slå sanserne løs d. 18-19-20 marts i Messe C – Fredericia samt 1-2-3 april i Valby-Hallen – København
 
Dette er skrevet for EroticWorld af Pernille, SMRS.dk
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *