Sexlir.dk Danske Telefonsex og webcampiger

Det kunne være nabodatteren, nabo-husmoren, din kollega, din studieveninde eller måske er det nabo parret som viser deres private sexliv frem, ja herinde finder du faktisk alle slags piger/kvinder fra landet over og da de kan være helt anonyme ved ikke at vise ansigt kan de have dette lille frække job som deres hemmelighed.

Sexlir.dk kommer denne gang med frække Stephanie på 25 år. Hun har arbejdet på sexlir.dk i lidt over 3 år nu. Hun er rigtig glad for sit arbejde og da hun altid har været en meget seksuel pige, passer det rigtig godt til hende at være telefonsex pige og cam model.

“Alle jeg kender ved hvad jeg laver og det er på ingen måde hemmeligt. En af de ting jeg synes er rigtig fedt ved mit arbejde er at jeg ofte får en form for “forhold” til mange af mine kunder. Mange vil egentlig bare snakke og fortæller mig om deres liv, dagligdag og hvorfor de ringer til mig, samt snakke helt almindelige fantasier, det er kan være rigtig hyggeligt siger Stephanie.”

Erotic World i Valby Hallen kan du møde nogle af de skønne piger der er på Sexlir.dk, stedet hvor din frække fantasi blive opfyldt online af en fræk dansk pige.

Hvem er Pigerne?

Sexlir.dk er amatørpiger fra 18 – 55 år som enten elsker at vise sig frem på webcam live eller som nyder at dyrke fræk telefonsex. Og mange af pigerne tilbyder faktisk også begge ting. De bestemmer selv hvad de tilbyder alt efter hvad de selv tænder på. På deres profiler kan du se billeder og læse mere om dem samt chatte gratis med dem inden du bestemmer dig for hvad du vil købe.

De tilbyder fx. en masse forskellige slags webcamshows og telefonsex.

Du kan også få lov som kunde at vise dig frem på webcam for pigerne.

Fræk chat/cybersex, sms sex, emails, rollespil og bruge trusser er også på menuen hos flere af pigerne, samt frække billeder og videoklip.

Flere af pigerne har også specialiseret sig i online dominans og slaveopdragelse. Så har du en special fetish fantasi du kunne tænke dig at få udlevet, er en af pigerne helt sikkert med på den. Du kan blive ydmyget, misbrugt, straffet, få ordre eller endda komme på slavekontrakt hos dem, mulighederne er uendelige.

ARBEJDE TILBYDES – PIGER OG PAR (man kan være helt anonym hvis ønsket)

Sexlir.dk søger altid flere piger og par til at arbejde på siden, bemærk du godt kan arbejde kun med telefonsex hvis du vil det, altså uden at skulle vise dig på webcam og omvendt kan du også arbejde kun med webcam hvis du ikke vil sælge telefonsex.

Og hvis du er frisk på det hele kan du selvfølgelig også det og tjene mest muligt. Udover telefonsex og webcam får du også muglighed for at tjene penge på at sælge dine billeder, videoer, frække noveller, sms, mms, brugt undertøj, slaveopdragelse m.m og du får endda også penge for at se kunderne vise sig frem for dig på cam.

Du arbejder hjemmefra dig selv lige når du har lyst og tid, det eneste du skal bruge er en computer og evt et webcam og en telefon. Jobbet givet dig frihe og du kan have det som deltid eller fuldtid og der er mange penge at tjene hvis du er seriøs og god til at skrive/ flirte på chat, telefon og webcam.

Alle slags piger kan arbejde her så længe du er over 18 år. Mænd tænder på alle slags kvinder, så om du er tynd, tyk, helt almindelig eller noget tredje skal du slet ikke tænke over, alle kvinder er specielle og hos os vil du opleve hvor dejlig mange mænd vil synes netop du er, det giver for mange der starter her et dejligt selvtillidsboost.

Lysten der driver…


Sexlir.dk
har eksisteret siden 2003, så de er dermed den ældste og mest benyttede side indenfor dansk online sex med telefonsex, webcahows og chat. Mange piger har arbejdet her igennem årene og mange vender også tilbage igen efter pauser nogle gange.

Det er et utrolig nemt arbejde at lave hjemmefra hvis man har lysten til det, man kan endda sidde og bruge internettet imens, se tv, høre musik osv. Mange nybagte mødre samt studerede er utrolig glade for jobbet da de dermed kan være hjemme og stadig tjene penge.

Hos Sexlir.dk går arbejdet ud på at du skal sidde og være aktiv i en chat når du er online og svare de besøgende og lokke dem til at bestille hos dig, MEN DU SKAL KUN VISE DIG PÅ WEBCAM HVIS EN KUNDE BESTILLER og showsene er minimum på 10 minutters  varighed, dermed kan du tjene mange penge ved få shows.

Du kan være 100% ANNONYM på siden og kunderne vil aldrig kunne finde dig, vi hjælper dig i gang med at bruge et opdigtet navn, hemmeligt tlf nr (hvis du tilbyder telefonsex), og på billeder og i webcamshows kan du undlade at vise dit ansigt eller du kan bruge maske og evt. paryk.

Sexlir.dk hjælper dig igang med alt angeånde opstart på siden og er her også fremover til at hjælpe dig. Du får din egen side hvor du kan styre din profil, logge online når du vil arbejde m.m og så kommer din udbetaling automatisk ind på din bank konto hver måned. Du bliver ikke ansat men arbejder som freelance, derfor får du også din skat med når du får din udbetaling overført.

Kom på EROTIC WORLD og få en uforpligtende snak med Sexlir.dk, hvis du vil høre mere eller har spørgsmål. Og du skal være meget velkommen til at prøve jobbet af og se om det kunne være noget for dig, hvis ikke kan du altid stoppe igen.

Køb din billet nu på TICKETMASTER og få adgang til en weekend med frække og forførende shows.