Date a Doll

Date a Doll

Date a Doll på Erotic World messen

“Det var da en smuk og fræk kvinde der sidder der! Åh… det er en dukke fra Date a Doll!”
Nu er sexdukkerne blevet så livagtige, at man kan tage fejl, de er lavet af TPE der gør at deres overflade føles som rigtig hud. Deres indre er lavet så oplevelsen bliver så virkelig som muligt. Anus, vagina og mund er
formet, både i det indre og ydre, som en rigtig kvinde eller udrusted som en rigtig mand.

Her er kvinden der aldrig siger nej og som ikke kritiserer din dårlige morgenånde.
Der videreudvikles konstant på at gøre dukkerne mere livagtige, og det har hittet i Japan og flere steder i verden. Teknologien er blevet så udviklet, at der inden længe også vil kunne implementeres kunstig intelligens og du ville kunne kommunikere med dukken.

Date a Doll Danmark er igen med på Erotic World messen i Valby her vil du kunne opleve en af dukkerne og der vil være svar på alle spørgsmål. Så savner du en dukke der gør fantasierne mere virkelige, så er det de livagtige dukker du skal se efter.

Date a DollPiger/kvinder i behøver ikke føle jer snydt, dukkerne kan også laves som mænd, så ønsker du den mest villige mand, så er svaret en livagtig TPE dukke. Dukkerne kan bestilles costumemade. Skal det ligne din lækre ekskæreste, den smukke og frække popstjerne eller noget helt andet, kun fantasien sætter grænser. Hvilken størrelse kvinde er du til? Høj, lav? Tyk tynd? Størrelsen på numsen og barmen, alt kan tilpasses dine ønsker, go efter hvad du synes der ligger godt i hånden.

Så er spørgsmålet hvornår vi kan bestille en dukke der også serverer morgenkaffen.

Besøg Date a Doll på Erotic World og kik ind på deres hjemmeside

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *