50 år med lækker erotik fortsætter på Erotic World

Så er det nu  idag fredag den 4. oktober slår Valby Hallen endnu engang dørene op for Erotic World. Danmarks største erotik og samlivsmesse byder på et sandt overflødighedshorn af sanselige shows og alt hvad hjertet kan begære af erotisk legetøj og lingeri. 50-året for den første sex-messe i KB Hallen kan simpelthen ikke markeres meget bedre end med tre dage i Erotic World.

Og som sædvanlig skydes messen i gang med en stor rundvisning for pressen af Dennis Møller og Miss Nuna på åbningsdagen klokken 15.00.

EROTIC WORLD har endnu engang lavet et overdådigt program, hvor sanserne med garanti bliver pudset af i Valby Hallen i den kommende weekend. EROTIC WORLD slår dørene op til et tre dages overflødighedshorn af frække shows, lækre stande og et utal af spændende foredrag.

50-året for pornoens frigivelse og Danmarks – og verdens – første sex-messe kan simpelthen ikke markeres bedre. EROTIC WORLD er for alle, og de senere år er det da også især kvinderne, som har taget erotikken til sig.

LADIES CLUB er kvindernes private område. Her har pigerne deres helt egen legeplads med lækre bobler og bredskuldrede, muskuløse mandestrippere. Et eldorado for veninder, som vil have et par sjove timer sammen.

JUNGLE BAR er til gengæld både nyt og for alle køn. Her kan du nyde storslået, mystisk og flot natur. Eventyret giver en ægte JUNGLE-oplevelse med vilde dyr, der vrider sig rytmisk og forførende, mens du nyder en PORNSTAR MARTINI.

Allerede ved indgangen fortæller vi om vores nye LYSKRYDS. Du bliver simpelthen tilbudt et lille skilt i rødt, gult eller grønt, der kan fortælle alle andre gæster på messen om du er optaget, åben for tilbud eller midt imellem. Det er vist aldrig set før.

STRIPSHOWS, GOGO-DANSERE og EROTISKE FORESTILLINGER kører næsten uafbrudt på de forskellige scener, kun afbrudt af spændende FOREDRAG.

NÅLE i voksenlegen, Danmarks FRÆKKESTE FOTOBOG med mænd eller måske noget om TANTRA-SEX.

Hypnotisøren Keld præsenterer EROTISK HYPNOSE, hvor orgasmerne kommer på stribe, og du er mere end velkommen til en smagsprøve.  

BDSM-skolen er nye på messen, og henvender sig til både nye og rutinerede, når de fortæller om blandt andet BDSM, DOMINANS, BONDAGE, ÅNDEDRÆTSKONTROL, KROPSSPROG og meget mere.

Se hele programmet på  www.eroticworld.dk.

 

Pressen inviteres til tur idag fredag d. 4/10-19 kl 15:00
Tilmelding skal ske på df@eroticworld.dk

 

For yderligere oplysninger: Dennis Møller
Phone : 
+45 26 41 49 50            E-mail: df@eroticworld.dk        Web: www.eroticworld.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *