Gæk, gæk, gæk – Påsken skal have smæk

“Gæk, gæk, gæk – Påsken skal have smæk”

Med påsken lige rundt om hjørnet, så er det oplagt, at tankerne flyver hen på påskeæg, små kaniner og måske noget vådt til ganen. Og har du en fridag i påsken, så kan vi garantere både æg, kaniner – og naturligvis også det våde… til ganen, naturligvis 😉

For i påsken åbner Erotic World i Valby-Hallen dørene op – og i anledningen af påsken, så er der rig mulighed for at gå på opdagelse – sammen. 

Påsken er ikke kun en tid for at fejre forårets ankomst, men også en tid for at fejre livet og nyde de simple glæder i livet. Derfor er der ingen bedre måde, at forkæle dig selv og din partner, end med nyt sexlegetøj.

Et populært valg i disse påske-tider, er en rabbit-vibrator, som er inspireret af det søde og bløde dyr, vi alle kender. Rabbit-vibratorer har et særligt design, som inkluderer en lille “kanin” i bunden, der stimulerer klitoris, mens dildoen giver indvendig stimulation. Disse vibratorer er ideelle til kvinder, der ønsker at opleve en mere intens orgasme, og er et perfekt valg til påsken.

Hvis du er på udkig efter noget mere diskret, kan du overveje et vibrerende (påske)æg. Disse små vibratorer kan indsættes i skeden og styres med en fjernbetjening, hvilket giver mulighed for leg både indenfor og udenfor huset. Vibrerende æg er ideelle til par, der ønsker at eksperimentere med offentlig stimulation og kan også være en sjov og fræk påskeoverraskelse til din partner.

Og skal vi tilbage i historien, så kan vi ikke komme uden om de mere dystre tanker, remedier, kors og store følelser – som heldigvis sluttede godt. På messen vil du også kunne opleve en BDSM-scene, få en snak med fagfolk om teknikker og redskaber og lære hvad det sorte univers og BDSM-leg kan gøre for jeres parforhold. Og vi lover, at INGEN bliver korsfæstet!

Erotic World byder indenfor til en verden af erotik, som kan skabe inspiration til dig eller dit parforhold.
Med både foredrag, scener, udstillinger, swingerområde og meget andet kan du få en påske du aldrig vil glemme.

 

NB: Pressen inviteres til tur fredag d. 7/4-23 kl. 15:00
– 
Tilmelding skal ske på df@eroticworld.dk

 

Se tidligere pressebreve:
 
Denne tekst er skrevet i samarbejde med Pernille Skafte, SMRS.dk & Dennis Fuller
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *