We Vibe 4 Plus

Produkttest af We Vibe 4 Plus

We Vibe 4 Plus produkttest: Julie – 27 år. – Kbh. N.

We Vibe 4 Plus produkttest

Det produkt, som jeg har testet, hedder ”We Vibe 4 Plus”, og er en g-punkts stimulator, som fungerer til par. Farven er lilla.

1: Er designet flot?
Ja, det er enkelt, behageligt at røre ved, og farven er også god. Hvis produktet havde været i We Vibe 4 Plusnude-farver, havde jeg ikke synes, det var så lækkert.

2: Hvordan føles materialet?
Det er lækkert og føles på en måde blødt. Det eneste er, at det kan være en smule svært at trykke på knappen, der starter vibratoren, da det føles som om, knappen sidder nedenunder en overflade af gummi.

3: Ligger den godt i hånden?
Ja. Den er helt perfekt i form, materiale og design. MEN jeg vil indrømme, at jeg troede, den var større efter at have set den uden på pakken. Men dens størrelse var jo helt fin til det, den skulle.

4: Har produktet en god pasform?
Ja. Det eneste er, at den virker bedst, når den sidder HELT tæt, og det gør den kun, hvis jeg selv med en hånd trykker den lidt ind mod mine kønsdele. Så man skal altså bruge en hånd, før den virker for mig.

5: Er produktet lydsvag (kun ved vibrerende).
Ja, men vibratoren larmede lidt i sig selv. Men vibratoren larmede mindre end mine andre vibratorere.

6: Er vibrationerne stærke og varierede, for en god oplevelse? (kun ved vibrationer)
Ja, næsten for mange varianter, for allerede nu ved jeg, at der er en del, jeg ikke kommer til at bruge. Det er f.eks. den variation, hvor vibratoren konstant vokser fra svag til stærk, svag til stærk, svag til stærk.

7: Er den funktionsvenlig, nem at navigere i de evt. forskellige vibrationer?
Nej, for det er som skrevet lidt svært at trykke på den der knap, så den skifter. Man skal trykke meget ned på knappen, og dermed skal man presse produktet ned mod ens venusbjerg, hvilket godt kan gøre lidt ondt. Samtidig er det svært at finde ud af, hvornår man fik trykket på knappen.

8: Rammer den de punkter den er ment til at ramme?
Ja, det er We Vibe 4 Plus god til. Jeg har aldrig rigtig helt kunne finde mit g-punkt, men det mener jeg, at jeg fik fundet med den her. Dog skulle jeg som sagt skubbe produktet lidt ind mod mig, for at den fik den optimale effekt.

9: Fik den dig til klimaks?
Nej desværre. Og jeg prøvede den endda både, mens min kæreste var inde i mig og efterfølgende også. Tror jeg havde den inden i mig i sammenlagt 30 min. og det var stadig uden klimaks. Dog havde jeg allerede onaneret tre gange den dag, så måske det kan have noget at gøre med det? Der skal i hvert fald ikke herske nogen tvivl om, at produktet var rigtig godt.

10: Holder den strøm længe? (kun ved vibrerende produkter)
De 30 minutter jeg brugte den i, har den endnu ikke tabt strøm.

11: Funktion i forhold til fabrikants lovning?
Pas. Det spørgsmål forstår jeg ikke.

12: Vil du fortsat bruge produktet?
Ja, det vil jeg. Jeg synes so far, det er det bedste produkt, jeg har prøvet. Jeg har dog også kun prøvet to forskellige dildoer og en engangs-penisring.

13: Ville du anbefale den til en ven?
Ja, helt klart. Men hvis den fortsat ikke giver mig orgasme, vil jeg nok ikke.

We Vibe 4 Plus14: Hvad er din generelle vurdering af produktet.
Produktets form og størrelse er perfekt, og man kan derfor let have det med, hvis man skal sove ude, uden at den er besværlig at skjule eller pinlig at have liggende. Samtidig synes jeg, det er genialt, at man kan bruge produktet sammen med en partner. Sådan får han også gavn af We Vibe 4 Plus, og min kæreste synes, det var dejligt med lidt vibrator inde i mig, mens han også var derinde. Samtidig sagde han, at produktet gjorde, at jeg blev mere stram – det siger sig selv, når der i forvejen er noget derinde, er det svære for ham at få plads, og det synes han altså var et plus.

Produktet får 5 stjerner ud af 6. Det der trækker den ned er: 1) en knap, der er lidt svær at trykke på 2) At den kun sidder helt rigtigt, når jeg presser på den 3) At den ikke fik mig til klimaks.

Jeg blev positivt overrasket over ”We vibe4”. Min kæreste forslog, at vi tog den i brug, da vi skulle til at have sex, og jeg forestillede mig straks, at jeg ville ligge med produktet alene, mens han bare kiggede på. Men glædeligt overraskede blev jeg, da vi åbnede produktet og fik læst, at det kunne bruges, MENS man har sex. Sådan følte min kæreste sig ikke udenfor, og faktisk kom produktet os begge til gode. Min kæreste synes, vibratoren var dejlig for ham også, og at jeg havde produktet inden i mig, gjorde mig kun mere stram. Selv synes jeg, produktet er fantastisk, da det fandt mit g-punkt, som blev stimuleret. Det var dejligt. Men desværre fik We Vibe 4 Plus mig ikke til at nå min klimaks. Jeg var dog drivvåd, da jeg tog produktet ud, så noget har den i hvert fald for mig. Jeg vil helt sikkert bruge den igen, og det vil min kæreste nok også.

Produkttest i samarbejde med Paradiss.dk

Paradiss

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *