We Vibe 2 Nova

Produkttest af We Vibe Nova

Produkttest af We Vibe Nova

Jeg fik en sms fra GLS , at min pakke var ankommet og skulle hentes på tanken , pakken var diskret pakket ind ,
dog står der meget stort og tydeligt Erotic world  på sms’en man skal aflevere, for at få pakken udleveret ved kassen, det er ikke et problem for mig da jeg ikke er genert .

Produkttester: Sandie Sørensen
Alder               : 38 år
By                    : Fåborg
Produkt          : We Vibe Nova

We Vibe NovaJeg tog hjem og pakkede den ud, Jeg var spændt på at finde ud af hvordan den så ud , føles og ikke mindst virkede.
designet så dejligt indbydende ud, jeg blev glad , da den endelig kom tilsyne, min nye WE WIBE NOVA, hvid og pink med rødt lys i displayet , jeg startede med at sætte den i oplader, der var en ledning som både kunne oplade via  computer, powerbank eller stikkontakt. det var dejligt nemt, usb ledningen passede i stikket til min iphone.
Det var et dejligt materialevalg, blødt, glat og lugtfrit samt rengørings venligt. Efter 5 lange timer i lader , legede jeg med funktionerne og vibratorstyrke,
for at få en fornemmelse af We Wibe Nova.

Jeg lever i et lesbisk forhold, så jeg glædede mig helt vildt til at afprøve den sammen med min kæreste. Jeg blev hurtigt klogere, den var svær at placere i skeden , så den samtidigt kunne nå klitten, uden at den ramte forkert eller det gjorde ondt, fordi den der skulle viberere på klitten var for hård og ikke rigtig flexede som lovet, vi byttede plads og resultatet var ikke bedre, så vi blev enige om at fortsætte uden, vi har heldigvis et ret afslappet forhold både til sex og til hinanden, så stemningen var stadig god.
Jeg besluttede at jeg ikke ville give op efter et sølle forsøg, så jeg brugte min fridag alene i soveværelset og øvede mig på at placere og betjene min nye bedste ven, det skulle fungere, pludselig fandt jeg den helt rigtige stilling og fik den placeret rigtig godt i skeden og forsigtigt på klitten, der gik ikke længe før jeg mærkede sammentrækningerne i skeden og mærkede hvordan klitten voksede og varmen spredte i kroppen, jeg fik en meget våd og intens orgasme.

We Vibe Nova

Jeg valgte at lægge op til kæresten og varme hende rigtig godt op, jeg pirrede hende våd og klar, jeg tog styringen og bestemte alt hvad der skulle ske, jeg lagde hende på ryggen, med en pude under røven, så benene kom godt op i vejret , jeg fik We Vibe Nova placeret i skeden og styrede tappen op på klitten, mens jeg  tændte for vibratoren, jeg fik ret hurtig hendes reaktion, åndedrættet blev hurtigere, jeg kunne mærke hvordan skeden strammede om Novaen , når den ramte Gpunktet, hun skreg en lang kraftig sprøjte orgasme ud i rummet. Det bedste er at hun også ret hurtigt blev god til at betjene novaen.

Udover det kan man også bruge Novaen under almindeligt samleje i vores tilfælde sammen med en share , min kæreste tog share på og kneppede mig mens WE WIBE NOVA var på imens , det var en fed oplevelse og jeg er helt sikker på at vi vil fortsætte med at bruge WE WIBE NOVA og til enhver tid anbefale den til venner.
Det har været en rigtig god og spænderne oplevelse at være tester for jer , hvis i kan bruge os igen vil vi rigtig gerne fortsætte samarbejdet.

Jeg giver produktet 5 1/2 stjerne ud af 6 til We Vibe  Nova

med venlig hilsen

Sandie Sørensen

 

Produkttest i samarbejde med Paradiss.dk

Paradiss

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *