Produkttest af Fun Factory Miss Bi

Fun Factory Miss Bi, Et Fantastisk Produkt!!!

Jeg fik en sms fra posten at min pakke var kommet, hentede jeg min MiSS Bi DUAL VIBRATOR ved mit nærmeste posthus. Jeg kan godt lide at den var pakket diskret ind i en sort emballage pose.

Produkttester: Maria Ulbæk
Alder               : 30 år
Produkt          : Fun Factory Miss Bi

Da jeg kom hjem, skulle jeg selvfølgelig prøve den med det samme! Den er lavet i et meget Fun Factory Miss Bibehageligt silkeblød materielle. Den virker tung og fleksibel, så man virkelig kan mærke, at den er lavet af god og solid kvalitet.

Den er flot indpakket og selve designet har den perfekte form. Den har en stor bule midt på vibratoren hvor den trykker på et bestemt punkt ved venusbjerget samtidig med, at den lille vibrator for oven går ind og stimulerer klitorissen.

Jeg kan godt lide, at den har et stort praktisk håndtag, hvor man let kan styre vibratoren, uden at den smutter afsted.

Den har også syv forskelige vibrator hastigheder og dermed kan man finde sin egen yndlings rytme, alt efter hvad man er i humør til den dag. I dette tilfældet er det ikke længden, men selve udførelsen, der får én til at få den største klimaks!

Den har med den største nydelse opnået mit klimaks på under fire minutter! Et fantastisk produkt og derfor vil jeg give den 6 ud af 6 stjerner! Det er helt sikkert min yndlings vibrator af dem jeg afprøvet ind til nu. Og jeg kan helt klart anbefale den til andre!

En ekstra bonus er at den er vandtæt, og så er den også rigtig god at have med i badet. Den er nem at rengøre og så holder den længe på strømmen, op til flere omgange. Der medfølger en praktisk lille usb-stik oplader, som kan tilsluttes de fleste enheder.

Produkttest i samarbejde med Paradiss.dk

Paradiss

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *