Gæk, gæk, gæk – Påsken skal have smæk

“Gæk, gæk, gæk – Påsken skal have smæk”

Med påsken lige rundt om hjørnet, så er det oplagt, at tankerne flyver hen på påskeæg, små kaniner og måske noget vådt til ganen. Og har du en fridag i påsken, så kan vi garantere både æg, kaniner – og naturligvis også det våde… til ganen, naturligvis 😉

For i påsken åbner Erotic World i Valby-Hallen dørene op – og i anledningen af påsken, så er der rig mulighed for at gå på opdagelse – sammen. 

Påsken er ikke kun en tid for at fejre forårets ankomst, men også en tid for at fejre livet og nyde de simple glæder i livet. Derfor er der ingen bedre måde, at forkæle dig selv og din partner, end med nyt sexlegetøj.

Et populært valg i disse påske-tider, er en rabbit-vibrator, som er inspireret af det søde og bløde dyr, vi alle kender. Rabbit-vibratorer har et særligt design, som inkluderer en lille “kanin” i bunden, der stimulerer klitoris, mens dildoen giver indvendig stimulation. Disse vibratorer er ideelle til kvinder, der ønsker at opleve en mere intens orgasme, og er et perfekt valg til påsken.

Hvis du er på udkig efter noget mere diskret, kan du overveje et vibrerende (påske)æg. Disse små vibratorer kan indsættes i skeden og styres med en fjernbetjening, hvilket giver mulighed for leg både indenfor og udenfor huset. Vibrerende æg er ideelle til par, der ønsker at eksperimentere med offentlig stimulation og kan også være en sjov og fræk påskeoverraskelse til din partner.

Og skal vi tilbage i historien, så kan vi ikke komme uden om de mere dystre tanker, remedier, kors og store følelser – som heldigvis sluttede godt. På messen vil du også kunne opleve en BDSM-scene, få en snak med fagfolk om teknikker og redskaber og lære hvad det sorte univers og BDSM-leg kan gøre for jeres parforhold. Og vi lover, at INGEN bliver korsfæstet!

Erotic World byder indenfor til en verden af erotik, som kan skabe inspiration til dig eller dit parforhold.
Med både foredrag, scener, udstillinger, swingerområde og meget andet kan du få en påske du aldrig vil glemme.

 

NB: Pressen inviteres til tur fredag d. 7/4-23 kl. 15:00
– 
Tilmelding skal ske på df@eroticworld.dk

 

Se tidligere pressebreve:
 
Denne tekst er skrevet i samarbejde med Pernille Skafte, SMRS.dk & Dennis Fuller

Derfor skal I som par besøge Erotic World

At besøge en erotisk messe kan være en fantastisk måde, at udforske din seksualitet på og tilføje en ny dimension til dit parforhold. På messen kan du opleve en verden af erotik og kærlighed, hvor du kan lære om sexlegetøj, deltage i spændende foredrag, se eller møde andre med samme interesser, og få inspiration til at eksperimentere med din partner.

Nogle gange, kan det også hjælpe at få “serveret” alting lige foran dig, og ikke kigge på en skærm. Vi er så vant til, at meget af vores daglige liv foregår på en skærm – og det gælder især inden for det erotiske 😉 

Når man pludselig er der selv, midt i det hele – og kan mærke den gode stemning, føle på tingene, mærke, se og stille spørgsmål til noget man er nysgerrig på, så opleves det anderledes. 

Det giver en helt unik mulighed for at få sagt “ja, det dér kunne være spændende”, samt få afklaret hvad der IKKE er.

Få taget “den der samtale” med partneren om, hvad der tænder en, hvad der kunne være sjovt at prøve – eller måske endda udforske. Og skulle I falde over noget, der interesserer jer, så er messen fyldt af gode fagfolk, der gerne lærer fra sig. 

Som en ekstra bonus, så vil en erotisk messe ofte også kunne styrke kommunikationen i jeres parforhold. Ved at udforske nye seksuelle oplevelser, kinks og grænser sammen, kan I lære mere om hinanden og opbygge et stærkere bånd. 

Det kan også hjælpe med at afklare grænser og eventuelle fantasier, der måske kunne misforstås ved en almindelig samtale. Her har I muligheden for at se hvad partneren mener, føler og få en forståelse – hvilket kan være helt befriende.

I dette forår, der løber Erotic World af stablen i påsken d. 7-10 april – og dermed er der en rigtig god mulighed for at bruge helligdagene på dit parforhold.

Hvad kan du som par særligt opleve sammen på Erotic World: 
Foredrag – Hør et af de mange foredrag med sexologer, specialister i forskellige kinks og meget mere.
Show Scenen – Her kan I opleve stripshows og erotiske forestillinger, men i nyder en eksotisk drink fra baren.
Swinger Lounge – Der vil være mulighed for at få et lille kig ind i swingerverden og dufte til sådanne voksenlege.
BDSM scene – Se udførelsen mange forskellige BDSM genre, samt vejledening hvordan man bevæger sig i dette univers.
Frække Shows – Du komme helt tæt på et intimt show, fræk, & flirtende stemning (der tages entré til dette).
Standene – Når I besøger standene skal I endelig spørge personalet til råds, de ved en del om de enkle produkter og kan vejlede jer den rette vej, så i får noget nyt og spændene med hjem.

Der kan købes par billet & par weekend billet i forsalg til helt særlige priser på www.eroticworld.dk

Tag din partner i hånden og træd sammen ind i denne spændende verden.


Denne tekst er skrevet i samarbejde med Pernille Skafte, SMRS.dk & Dennis Fuller

Kom godt i gang med BDSM

Kom godt i gang med BDSM

Der er kan være mange ting der gør det svært at kaste sig ud i at udforske en ny del af ens sexliv. Det starter typisk med en samtale man skal have med sin partner, hvor man er nød til at blotte sig og fortælle om de uafprøvede fantasier man har.

Noget af det jeg hører og oplever, er at når man kommer til BDSM delen så er der nogle,der opgiver fordi det er svært at finde de rigtige oplysninger de har brug for. Desuden er der noget teknik eller noget sikkerhed man har brug for viden om inden man kaster sig ud i det.
Det meste kan man helt sikkert finde online eller ved at prøve sig frem og dermed selv komme frem til det.
Men det vil betyde, at man skal bruge en del tid på det, både med at finde oplysninger men også at afprøve det.
Men her kan man nemt springe køen over ved at deltage i workshops. Hvor man kan modtage viden fra en der har været igennem det alt sammen, og har opfundet den dybe tallerken. Som så viser og fortæller, deler ud af egne erfaringer, så man ikke selv behøver at opfinde den dybe tallerken, igen.


Legen med flogger handler om smerte, men ikke den uudholdelige smerte, men mere den der gør, at man får fornemmelsen af at man flyver, man er let og lidt høj på oplevelsen.

Denne følelse kommer ved at man påvirker kroppen til at frigive stoffet endorfiner, som er kroppens naturlige morfin. Man kan styre kroppens frigivelse af dette stof ved en lille smule indsigt.
Med lidt teknik kan man på flere måder stimulerer en kvinde ved kun at bruge floggeren. Man kan med den rigtige flogger også give hende orgasme bare ved at bruge den på numsen.
Hvis man kan lide at lege med vejrtrækningen kan floggeren også noget her.

Bondage; rebene er super spændende og kan rigtig mange tinge, men med en lille indsats og lidt viden kan man undgå at lave skade på den man binder på. Der er steder på kroppen hvor man uden viden, kan lave nerveskader, der gør at modellen ikke kan bruge hånden i nogle uger.

 

Vores hold af undervisere er alle folk med en del års undervisnings erfaring og en endnu større med BDSM legen.  De har desuden været rundt omkring i EU og deltage i workshop fra de bedste.

 

Workshops er en fantastisk måde, at komme hurtig i gang, med det man ønsker. 


Tekst i samarbejde med Dan Lai – Billeder udlånt af Sadistens Toolbox

Om en uge slippes erotikken løs i Valby-Hallen..

Fredag d. 7. april – langfredag – slipper vi atter tøjlerne i Valby Hallen, København. 

Erotic World åbner dørene for gæsterne i Valby Hallen (lang)fredag d.7. april kl.14, og som altid stilles der med et helt exceptionelt line-up af shows, stande og butikker, kunstnere, lækre lounger og nogle fantastiske, kyndige mennesker – det bliver en helt speciel weekend i erotikkens tegn – og hvem ved – måske kommer du også derfra med dit helt eget ”påskeæg” eller ”bare” kroppen fyldt op med sanselige indtryk og oplevelser – uanset hvad – bliver foråret kun sjovere med lidt leg og lir – så kig ind på EroticWorld i Valby Hallen d.7., 8. el. 9. april. Det vil du ikke gå glip af!

”Vi glæder os til at åbne dørene for alle vores skønne gæster – dem, der kommer hver gang og dem, der aldrig har været her før! Det bliver en gennemgående fantastisk og fræk weekend – også for dem, der kommer alle tre dage bl.a. fordi, vi har fingeren på pulsen og altid sikrer os at kunne levere de nyeste og bedste trends, produkter, modeller og shows inden for erotik, sex og samliv!” siger Dennis Møller og fortsætter: ”Vi er så taknemmelige for altid at have de bedste samarbejdspartnere og interesserede mennesker – det gælder både udstillere, foredragsholdere og gæster – for det er dem, der gør EroticWorld til en succes! Vi glæder os bl.a. til at byde Oliver Fabian (Onlyfanmodel) og Gitte von G (Onlyfanmodel – en af nordens mest fulgte – og podcastvært, samt kendt fra Pornoprogrammet på radio24syv) velkommen – vi stiller også med et helt nyt hold friske, flotte fyre i LADIES CLUB. Det bliver så stort!”.

Aprilmessen i Valby Hallen byder på en overvældende pallette af shows, modeller, en ny scene og en kavalkade af foredrag, film og fetich – der er noget for alle – også for dig – og måske var det netop denne gang, du skulle stikke hovedet ind – vi modtager og griber dig – og skal du have stillet din sult eller slukket tørsten, er bl.a. Joe & the Juice på pletten med deres sortiment af lækre sandwich og drikkevarer.

Traditionen tro danner EroticWorld også rammer for en helt speciel verdens præmiere fra HOMOWARE – nemlig den længeventede, fantastiske, selvlysende glidecreme, som er med på deres stand – vi ved, den bliver et sikkert hit i alle sammenhænge og soveværelser. 

Oplev også Svakoms nye Neo-linje, som er kompatibel med Pornhub 2D-interaktive videoer og bringer stjernerne ind i din verden, ind i dit soveværelse og giver dig en spektakulær, sanselig oplevelse – det må du ikke gå glip af…

Scenen er gjort klar i BDSM-området, hvor fremvisninger og inspiration til og for alle – både nybegyndere og erfarne – vil være tilgængelig alle tre dage og i hele åbningstiden – der vil også være mulighed for private lektioner.

Vi fortsætter succesen med fantastiske, oplysende foredrag bl.a. om pornografiens spæde begyndelse, hvordan man kan oppe sit ”game” som partner eller hvis man ”bare” vil høre mere om og blive klogere på, hvad ”kink” mon er for en finurlig størrelse. Mulighederne er uendelige, og det er som bekendt kun din nysgerrighed og fantasi, der sætter grænser… 

Velkommen inden for på EroticWorld – vi glæder os til at tage imod dig.

NB: Pressen inviteres til tur fredag d. 7/4-23 kl 15:00 – Tilmelding skal ske på df@eroticworld.dk

Erotik, samliv og læring – i ARENA Randers


I morgen fredag d. 10. marts kl 14:00 åbner ARENA Randers for første gang dørene til Erotic World,
En messe med erotik, samliv og læring, 100% noget for enhver smag!

PRESSEN inviteres til pressetur, kom med rundt på messen og få præsenteret nyheder samt hvilke oplevelser der er.
Fredag d. 10 marts kl. 14:30
Tilmelding skal ske til 
dm@eroticworld.dk

Allerede når du tager dine første, spæde skridt ind i den erotiske verden, vil  dine sanser stimuleres ved at føle, høre og dufte spændingen, der breder sig ved Erotic World. Stedet der får dine lyster i drift og give dig en oplevelse du sent vil glemme.

Hele weekenden kan du opleve internationale erotiske SHOWS, GoGo & Pole dansere, STRIPTEASE samt topløs servering, med de frækkeste, flotteste og forførende kvinder samt de lækreste veltrænede mænd, som sikre en forførende oplevelse under dit besøg på Erotic World.

“Vi giver dig oplevelser uden grænser“, som Dennis Møller, arrangøren af Erotic World forklarer: ”I de voksnes leg er der gang i alle sanserne – Dette er et fristed, hvor du helt diskret og anonymt kan bevæge dig rundt mellem foredrag, shows, vejledning og stande! I år byder vi på endnu mere og noget ganske særligt der pirrer dine sanser. – foredrag som “Hvad er BDSM”, “Et åbent forhold”,“Det dyriske menneskedyr” er for alle, uanset dine seksuelle præferencer. Kom og boltre dig på vores spændende, inspirerende og frække voksenlegeplads!”.

Vi kan afsløre at HOMOWARE har en verdenspræmiere på et vildt spændende produkt med på deres stand samt hos TYS-TYS kan du opleve bl.a. Svakom’s nye Neo linje, der er kompatibel med Pornhub 2D-interaktive videoer som bringer pornostjernen ind i dit soveværelse.

Erotic World foregår naturligvis under handicapvenlige forhold og de handicappede gæster kan have ledsager med uden beregning ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort.

Giv dig hen til dine erotiske fantasier, lad dig forføre af de frækkeste og saftigste shows, mæsk dig i  fantastiske drinks, lad dig forkæle og tilfredsstille på Erotic World.

Stik hovedet ind, slip tøjlerne og oplev spændingen, med frække tilbud og smagsprøver på alt inden for erotikkens og sansernes verden.

Billetter kan købes online og i døren i hele åbningstiden. 
Find hele programmet og foredrag information på 
www.eroticworld.dk.

 

Vi ses til Erotic World i ARENA Randers d. 10-11-12 marts 2023
 
Messens åbningstider 
Fredag 10/3: kl. 14.00 – 01.00 
Lørdag 11/3: kl. 14.00 – 01.00 
Søndag 12/3: kl. 12.00 – 18.00  
 

Pressekontakt: Dennis Møller – E-mail: df@eroticworld.dk – Web: www.eroticworld.dk

 

ARENA Randers omdannes i erotikkens verden

Køerne var lange, da verdens første sexmesse åbnede i KB Hallen i 1969. 

Billedepornoen blev frigivet i 1969 og køen foran den første sexmesse, ”Sex 69”, var kilometerlang. Faktisk var det så voldsomt, at messen i KB Hallen blev forlænget med flere dage på grund af publikumstilstrømningen. 

Mere end 50 år senere er sex, samliv og erotik stadig i højsædet på EROTIC WORLD, der omdanner ARENA Randers d. 10-11-12 marts 2023, hele tre dage med et overflødighedshorn fra erotikkens verden.

Lige nu knokles der med at sammensætte et flot program, og når dørene åbnes fredag den 10. marts bliver det meget langt fra de røgfyldte, mørke stande tilbage i 1969. 

 
I dag er det stadig sexet, men på den lækre måde – EROTIC WORLD er for alle uanset seksuelle præferencer.
 
Mangfoldigheden har for alvor indtaget messen, hvor de mange shows på de forskellige scener i dag er en skønsom blanding af smukke piger, frække fyre og farverige shows.
 
Et meget populært indslag er messens SWINGERCLUB, hvor par kan mærke duften af hvad det vil sige at komme i enswingerklub.
 
Alle tre dage bliver som sædvanligt smækfyldt med spændende foredrag. 
Hør for eksempel om at begynde på BDSMFETISHBONDAGETANTRA eller de mange tabuer omkring HANDICAP og SEKSUALITET.  Hver time er der nyt foredrag & workshop.
 
I samarbejde med Sadistens Toolbox har messen et helt nyt BDSM fremvisning område, hvor du kan se og høre om de forskellige genre, samt få vejledning der kan pirre din nysgerrighed.
 
Kvinderne har for længst fundet ud af, at EROTIC WORLD er for alle, og i LADIES CLUB er der kun adgang for kvinder. Her har pigerne deres helt egen legeplads med lækre boblende, bredskuldrede og muskuløse mandestrippere. Et eldorado for veninder, som vil have et par sjove timer sammen.
I det hele taget er messerne et eldorado af erotisk optræden.
 
Lækre piger og fyre fra CHARLOTTE SCHOU STRIP & EVENT samt MISS NUNA leverer deres kunstneriske shows. De kan opleves på hoved scenen med flere shows hver time.
(Charlotte Schou Strip & Event, tlf.: 20362663, Email: info@charlotteschou.dk)
 
Det vrimler med både danske og udenlandske, erotiske artister på de forskellige scener, hvor du også kan blive meget klogere.
 
Som sædvanlig er der selvfølgelig sexlegetøj, erotisk påklædning og BDSM udstyr så langt øjet rækker i flotte omgivelser, og hyggelige tema-barer med skummende fadøl og drinks alle tre dage.
 
Programmet kan ses på www.eroticworld.dk.

Vi ses til Erotic World i ARENA Randers d. 10-11-12 marts 2023

 
 
Messens åbningstider 
Fredag 10/3: kl. 14.00 – 01.00 
Lørdag 11/3: kl. 14.00 – 01.00 
Søndag 12/3: kl. 12.00 – 18.00  
 
Køb billigbillet i forsalg på www.eroticworld.dk

Der kan købes billetter i indgangen i hele åbningstiden.

 
PRESSEN inviteres til pressetur, kom med rundt på messen og få præsenteret nyheder og hvilke oplevelser der er.
Fredag d. 10 marts kl. 14:30
Tilmelding skal ske til
dm@eroticworld.dk
 

For yderligere oplysninger: Dennis Møller     E-mail: df@eroticworld.dk        Web: www.eroticworld.dk

 

Billeder der frit må bruges til artikler om messen: https://drive.google.com/drive/folders/0B7fkgznGPTp-X3ZKbEtEQWhUb0U?resourcekey=0-KwC7Sw4Mo1l4jPb0EN3Olg&usp=sharing

 

Er du klar til weekenden?

Fredag den 7. oktober slår Valby Hallen endnu engang dørene op for Erotic World.

Danmarks største erotik og samlivsmesse byder på et sandt overflødighedshorn af inspiration, oplevelser, læring samt sanselige shows. Ja alt hvad hjertet kan begære af erotisk legetøj og lingeri der kan nydes disse tre dage til Erotic World.

EROTIC WORLD har endnu engang lavet et overdådigt program, hvor sanserne med garanti bliver pudset af i Valby Hallen i den kommende weekend. EROTIC WORLD slår dørene op til et tre dages overflødighedshorn af frække shows, lækre stande og et utal af spændende foredrag samt helt ny BDSM fremvisnings scene.

BDSM fremvisning scenen er stedet hvor du kan få inspiration og læring i BDSMDOMINANSBONDAGEKROPSSPROG, FIREPLAY, NÅLELEG og meget mere, lige fra nybegynderen der søger inspiration til den mere erfarne der skal supplere med nyt udstyr.

CLUB VENUS er til gengæld både nyt og for alle køn. Her kan du nyde storslået, mystisk og flot natur. Eventyret giver en ægte eksklusiv-oplevelse med GoGo dansere der vrider sig rytmisk og forførende, mens du nyder en kølig drink.
 
LADIES CLUB er kvindernes private område. Her har pigerne deres helt egen legeplads med lækre bobler og bredskuldrede, muskuløse mandestrippere. Et eldorado for veninder, som vil have et par sjove timer sammen.
 
DRAG SHOW med Drama QueenPeter Andersen (alias DQ).
Han er mest kendt for at vinde Dansk Melodi Grand Prix 2007 under kunstnernavnet DQ
Er også kendt som forsanger i coverbandet TURN ON TINA samt en lang række drag optræden i ind og udland.
Glæd jer til at opleve storslået show og påklædning med DQ – DANMARKS SYNGENDE DRAG på Erotic World.

STRIPSHOWSGOGO-DANSERE og EROTISKE FORESTILLINGER kører næsten uafbrudt på de forskellige scener rundt på messen.

Se hele programmet, åbningstider og køb billet på  www.eroticworld.dk.

 

Pressen inviteres til tur fredag d. 7/10-22 kl 15:00
Tilmelding skal ske på df@eroticworld.dk

Bliv inspireret

Hvis der er noget Erotic World kan – så er det at give inspiration.


Messens oplevelser kan give anledning til at åbne frække samtaleemner i parforholdet – og måske endda spire til nye erotiske eventyr.
De mange aktiviteter, oplevelser og artister er nu helt tæt på og meget virkelige.

Kigger man rundt på de forskellige stande, så vil der være 1000-vis af muligheder for at få et nyt sexlegetøj med hjem under dynen.
Med sådan et udvalg, så kan det være svært at vælge det helt rigtige.

For hvad skal man vælge?

Er du eksempelvis kvinde og foretrækker stimulation af din klitoris når du onanerer – så ville førstevalget ikke være en ganske almindelig dildo. 
Altså en simpel dildo uden vibration, eller andre tekniske kundskaber på CV’et. 
For det får din klitoris jo ikke meget “action” ud af 😉
Det svarer lidt til, at du skal på vandretur og har købt et par super smarte badetøfler til formålet. 
Badeklovnen fra TV, ville helt sikkert blive grøn af misundelse, men det bliver din vandretur jo ikke bedre af.

Badetøflerne fejler absolut ingenting og er både top-moderne og i god kvalitet, men de er lavet til et andet formål.

Sexlegetøj skal også have et formål, for virkelig at komme til sin ret.
Dildoen er helt sikkert rigtig god, men når alt kommer til alt (og det er blevet selvforkælelses-tid under dynen) og du foretrækker dine klitorisorgasmer – så vil dildoen højst sandsynligt ikke blive brugt ret meget.

Du vil måske hurtigt vende tilbage til et par hurtigt-bevægende fingre – “for dét virker 😉 “ 
Måske ville dildoen komme mere i spil, hvis du bruger den sammen med en partner. 
Det kan være at du nyder, at bruge den med din partner fordi vinklen er rigtig, der er mere kontrol og du kan slappe af – og så er det jo fantastisk – for SÅ får dildoen et formål.

Hvert sexlegetøj, har sit formål

– om det er til onani, sammen med en partner eller hvad den skal stimulere eller gøre.
Det er op til dig 🙂 Og det er trods alt det bedste ved det.
Vi er alle forskellige og der er med garanti en variant, der stimulerer dig – lige der hvor du synes det er allerbedst!

Heldigvis er Erotic World spækket med sexlegetøj, glidecremer og udstyr og til ethvert formål. Og skulle du gå hen og blive i tvivl, så er de forskellige forhandlere gode til at give vejledning, inspiration og råd efter dine behov. 
Du kan også blive inspireret og vejledt til et af de mange foredrag og fremvisninger i løbet af weekenden

Vi ses i Valby-Hallen 7-8-9 oktober 2022  – se program og køb billet på www.eroticworld.dk

Skrevet i samarbejde med Pernille Skafte & Dennis Fuller Møller

Erotikken er tilbage for fuldt knald

Efter en forrygende weekend med næsten 20.000 besøgende i Fredericia er Erotic World tilbage i Valby.

Savnet efter Erotic World var tydeligt uden for Messe C Fredericia, hvor lange køer af publikummer tålmodigt ventede på at komme ind i det forjættede land på Danmarks suverænt største EROTIK, SEX og SAMLIV-messe.

Og det bliver selvfølgelig også med et sandt overflødighedshorn af sex og erotik, når Erotic World kommer til hovedstaden og dørene åbner fredag den 1. april klokken 14.00 til tre dages inspirerende erotiske oplevelser i VALBY HALLEN.

 Erotic World er meget mere end blot underholdning. Der er også masser af inspiration og hjælp til et sjovere sex-liv – og selvfølgelig også, hvis det kniber med samme samliv.

 

I Valby er der Verdens-Premiere på en effektiv behandling af IMPOTENS.

Erektil dysfunktion (impotens) rammer mange mænd, men på Privatklinikken MONRAD er der hjælp at hente. Du kan få gratis vejledning og en forundersøgelse på MONRADs stand. 

Hos Privatklinikken Monrad er man også specialister i VAGINAL OPSTRAMNING og behandling af lettere INKONTINENS uden kirurgi eller hormoner.

Erotic World byder selvfølgelig på drags, GoGo-dansere og strip i verdensklasse, men især de mange og farverige foredrag vil helt sikkert gøre erotikkens verden større.

Stå ved din seksualitet!

Hvad nu, hvis du ikke skammede dig over din seksualitet?  Hvad nu, hvis du bare tænder på piger i cowboybukser, som sexologen Michael Fray gør – og indlevende fortæller om i foredraget Fetich & Kinks – stå ved din seksualitet.

”For jeans” er kun den halve sandhed. I virkeligheden har jeg en fetich for våde jeans. Jeg tænder seksuelt på selv at få våde jeans – og helst mod min vilje”, fortæller Michael Fray under mottoet Med ærlighed kommer man mest!

 

Blandt de mange foredrag på messen fortæller Pernille også om BDSM – og forskellen på Fifty Shades of Grey og BDSM.

Alle tre dage kan du også høre spændende foredrag om at blive dominant, seksualundervisning for voksne, sprøjteorgasmer, tantra, bondage og meget mere fra erotikkens mangfoldige verden.

Der er simpelthen et helt nyt foredrag hver time alle tre dage på Erotic World.

På Erotic World kan du ud over de mange foredrag også finde Erotic Cinema, Swingers Lounge, Showscenen, Jungle Bar og Ladies Club, hvor pigerne har fået deres helt eget univers – kun for kvinder. 

 

EROTIC WORLD er Danmarks suveræne EROTIK, SEX og SAMLIV-messe.

Ud over massiv og fræk underholdning, finder du også alt hvad hjerte og sexliv kan begære af erotisk legetøj og lingeri.

Og så foregår Erotic World selvfølgelig under handicapvenlige forhold. Handicappede gæster kan have ledsager med uden beregning ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort.

 

Du kan se både udstillere, programmet og købe billet på  www.eroticworld.dk

Erotikken er tilbage for fuldt knald

Efter adskillige udsættelser på grund af corona er Erotic World endelig tilbage – i år også i Fredericia.

Og det bliver med et sandt overflødighedshorn af erotik, sex og samliv, når dørene allerede i morgen fredag den 18. marts klokken 14.00 åbnes til tre dages inspirerende erotiske oplevelser i Messe C Fredericia.

På messen finder du lige nøjagtig alt det, du forventer, men endnu engang vil Erotic World også udfordre og overraske dig med helt ny viden og overraskelser fra erotikkens verden.

Erotic World byder selvfølgelig på drags, GoGo-dansere og strip i verdensklasse, men især de mange og farverige foredrag vil helt sikkert forbløffe publikum og gøre erotikkens verden en smule større.

Hvad nu, hvis du ikke skammede dig over din seksualitet?  Hvad nu, hvis du bare tænder på piger i cowboybukser, som sexologen Michael Fray gør – og indlevende fortæller om i foredraget Fetich & Kinks – stå ved din seksualitet.

”For jeans” er kun den halve sandhed. I virkeligheden har jeg en fetich for våde jeans. Jeg tænder seksuelt på selv at få våde jeans – og helst mod min vilje”, fortæller Michael Fray under mottoet Med ærlighed kommer man mest! 

Du tages med på en spændende rejse fra Michaels fetich opstod i barndommen og til den dag, hvor han indså, at han godt måtte tænde på lige det han havde lyst til.

Blandt de mange foredrag på messen fortæller Pernille også om BDSM – og forskellen på Fifty Shades of Grey og BDSM. 

Pernille Karlsen er en del af podcasten “Sex i aften, skat” og fortæller på messen om den ofte tabubelagte prostataorgasme.

Alle tre dage kan du også høre spændende foredrag om at blive dominant, nålelege, sprøjteorgasmer, bondage og meget mere fra erotikkens mangfoldige verden.

Der er simpelthen et helt nyt foredrag hver time alle tre dage på Erotic World.

På Erotic World kan du ud over de mange foredrag også finde Erotic Cinema, Swingers Lounge, Showscenen, Jungle Bar og Ladies Club, hvor pigerne med lækre bobler og mandestrip har fået deres helt eget rum – kun for kvinder.  

Messen er for alle og kvinderne har gennem de sidste mange år taget Erotic World til sig.

Ikke kun på grund af de mange oplevelser, men også for måske at spotte det sidste nye legetøj eller påklædning til et lidt sjovere sexliv.

EROTIC WORLD er Danmarks suveræne erotik & samlivsmesse. Ud over massiv og fræk underholdning, finder du også alt hvad hjerte og sexliv kan begære af erotisk legetøj og lingeri.

Og så foregår Erotic World selvfølgelig under handicapvenlige forhold. Handicappede gæster kan have ledsager med uden beregning ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort.

Du kan se både udstillere, programmet og købe billet på  www.eroticworld.dk